Haix SCOUT 2.0 42 / 8

Brown, GTX

Varenr: 231751
3 199,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Scout 2.0 fra Haix er et par lette, pustende og vanntette jaktstøvler med Gore-Tex og nubuck skinn av høy kvalitet. Med sin høyde gir skoen god beskyttelse rundt ankler og nedre legg. Lett og myk såle for maksimalt godt grep på et variert underlag. Gore-Tex Extended membran holder deg tørr på føttene og gir god ventilasjon. Skoen er med andre ord like godt egnet som jaktstøvel, som en tursko i fjell, skog og mark eller som en stabil fritidssko.

 

  • Gore-Tex® Extended
  • Vanntette jaktstøvler av høy kvalitet
  • God beskyttelse rundt ankler og nedre legg
  • Meget lett og stabil jakt-, fjell- og fritidssko for helårsbruk
  • Lettvekt
  • HAIX® 2-Zone Lacing lissesystem
  • HAIX® Climate System
  • Gummibeskyttelse rundt tå og hæl

 

Vanntett takket være Gore-Tex

Gore-Tex holder deg tørr på bena og gjør det komfortabelt for føttene. Haix Scout 2.0 er vanntett med 3-lags Gore-Tex membran i hele skoen.

 

Ekstra non-slip med Vibram såle

Du står trygt og stabilt med Scout 2.0 med optimal gummiblanding på Vibram-sålene og er derfor gripevennlige stive og stabile såler i alle plasseringer og hindrer at du sklir.

 

Maksimal komfort på eventyr ute i naturen

 

Avlastende demping med HAIX støtdemping

Med Haix Scout vil du oppleve en god komfort, selv når du er ute i mange timerr. Fordi den integrerte dempingskilen innvendig demper stegene dine.Dette er HAIX statdemping. Scout 2.0 er en lettere og mer anvendelig tursko, som egner seg til både fjelltur og til jakt der det blir mye bevegelse .
VIBRAM® Sålen har en optimal gummiblanding og er derfor spesielt sklisikker, stabil og torsjonsbestandig.


Pustende med integrert klimasystem

I Scout 2.0 får foten din puste, fordi et spesielt skumsystem sørger for at luften sirkulerer i skoen og fuktighet kan slippe ut. Klimasystemet fungerer som et klimaanlegg i en skoene. 

 

HAIX® Vario Wide Fit System

Bredden på skoen kan justeres individuelt med tre forskjellige innersåler. Skoen leveres med en rød innersåle (medium). En gul innersåle (bred) og blå innersåle (smal) kan bestilles separat. Gummibeskyttelse rundt tå til hæl som beskytter mot steiner, grener og andre skarpe gjenstander.

 

 

Mål og størrelser

Vekt 715 gram pr sko

Høyde: 17 cm

Kommer i størrelser: 42-45

Tykkelse på Nubuck: 1,9 - 2,1 mm

 

 

Egenskaper

Materiale overdel: Nubuk lær

Farger. Brun/grønn

Vanntetthet: Vanntett 3-lags Gore-Tex® Performance & Laminate

Innersåle: Antibakteriel med "Airflow"

Midtsåle: Lightweight PU

Yttersåle: Gummiblanding Anti-slip Haix-016

Snøre-system: Klassisk lisse

 

 

Produsert i Europa - Garantert

HAIX produserer 100% av produktene sine i Europa. Det er her råvarene våre kommer fra, både læret, sålene og hver eneste del av skoene. De to fabrikkene i Tyskland og Kroatia er blant de mest moderne skoproduksjonsanleggene i verden.

 

Å montere sålen og overdelen i Europa kvalifiserer for merket “Made in Europe”. Det spiller ingen rolle hvor de to komponentene kom fra opprinnelig. Faktisk er det ikke løgn - men det er heller ikke ærlig!

 

Hos HAIX jobber de for at merket "Made in Europe" skal brukes på den ærlige måten. Hos HAIX betyr det at råvarene utelukkende kommer fra Europa, produksjonen utføres kun i Europa og det uten unntak.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support