678445 678445 678445 678445 678445 678445 678445 678445 678445

Guideline Loft Vest M

Walnut/algae green

Varenr: 272150
1 699,-
-+
1 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Guideline Loft Vest er en allsidig vest designet for helårsbruk, egnet for både fiske og fritid. Med et bemerkelsesverdig lavt pakkevolum kan den enkelt foldes sammen i sin egen indre lomme for enkel oppbevaring under turer.

  • Modellen måler 184cm/78kg og bruker størrelse M
  • Myk og vindtett
  • Guideloft™-fyll
  • Håvholder
  • "Clean-All-The-Way"-produkt, PFAS-frie DWR og bluesign®-godkjente stoffer
  • 100 % resirkulert polyester

 

Loftvesten tilbyr et perfekt varme til vekt forhold og god pakkebarhet for enhver fisker året rundt. Den er laget med ren funksjon i tankene med sin varmefangende konstruksjon og fiskbare funksjoner. Men vesten tilbyr også en flott off-rod urban styling som gir ekstra valuta for pengene. Den myke og vindtette Loft Vesten er konstruert for å holde deg varm og tørr. Guideloft™-fyllet og det kreative designet gir ekstra varme til kjernen av kroppen samtidig som det gir utmerket bevegelsesfrihet under fluefiske.

Det er også et flott stykke mellom aktiviteter som teltliv eller ute på reise. Håvholderen, lommene, festeløkkene og lav pakkebarhet gjør den ekstremt fiskbar. Perfekt som mellom- eller ytterlag hver dag hele året og burde virkelig være i alles garderobe. Dette er et "Clean-All-The-Way"-produkt takket være resirkulerte materialer, PFAS-frie DWR og bluesign®-godkjente stoffer.

GUIDELOFT™ ISOLASJON
Guideloft™ er en førsteklasses isolasjon som gir et utmerket varme-til-vekt-forhold. Materialet er konstruert for å holde deg varm og tørr i kalde værforhold. Den er laget av 100 % resirkulert polyester, med en blanding av hule og solide garn som holder materialet kraftig samtidig som det gir produktet en myk følelse og god pakningsevne.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support