621531 621531

Guideline Ambush Sunglasses 3X

Yellow Lens

Varenr: 257932
649,-
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Guideline Ambush 3X polariserte solbriller har en matt svart polykarbonatinnfatning i en lett buet form for å kutte ut forstyrrende lys fra sidene. Utstyrt med alle metallhengsler og et gummiert område i bakenden av stengene og på neseputen, noe som gir en komfortabel og sikker sklifri passform.

 

  • Anbefalt bruksområde: Dagtid, sollys
  • Beskyttelse: UV400 blokkerer 100% av skadelige UVA & UVB stråler
  • Bredde Innfatning: 137 mm
  • Linsebredde: 64 mm
  • Linsehøyde: 44 mm

 

Linsene er gulpolarisert høykvalitets PC og i den nedre delen av innfatningen er det et +3.0 forstørrelsesområde, perfekt for å bytte fluer hvis synet ditt på nært hold ikke er perfekt. En gul linse er godt egnet for fiske i dårlig lys og overskyet.

 

UV400 beskyttende belegg i alle linsene våre blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler. Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner og reduserer gjenskinn betydelig og gjør det mye lettere å se fisk i vannet. Dette er veldig viktig under siktfiske i klare vannelver eller på tropiske flater, men det er like viktig å kunne overvåke fisk som følger flua før du plukker opp snøret.

 

Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer visuell ytelse. Ambush-solbriller leveres i en slitesterk hardveske med glidelås med rengjøringsklut inkludert.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support