621491 621491 621491 621491 621491 621491

Guideline Experience Waistbag 6

Varenr: 257922
1 299,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Experience Waistbag 6 er en gjennomtenkt og fleksibel hofteveske som gir deg rikelig med oppbevaringsplass og god organisering av utstyret. Designet for å ha sakene lett tilgjengelig når du trenger de og ikke være i veien når du fisker.

 

Hoftebeltet er bredt og har god ryggstøtte, med skinne som gir deg muligheten for å enkelt trekke vesken fram eller tilbake når du ønsker det. Siden beltet har skinner så sitter det stødig på plass uten å snurre rundt når du trekker i selve vesken. Vesken fjernes enkelt fra beltet dersom du ønsker å bruke den som en brystveske (chest pack) sammen med en av våre ryggsekker. Waistbag 6 er en del av vårt fleksible Experience-konsept, med innovative løsninger som holder deg velorganisert under fisket.

 

Experience Waistbag 6 har et stort hovedrom med glidelås og 4 mindre rom for organisering av småsaker. Frontlommen har glidelås, 4 innvendige lommer og karabinkrok hvor du kan feste nøkler etc. Utvendig på fronten er det en dokkingstasjon for peang med høyre/venstre konfigurasjon og punkter for å feste inn annet verktøy.  Det er 4 utvendige meshlommer med elastisk kantbånd, 2 i front og en på hver side. Perfekt for oppbevaring av fortomsspoler og impregneringsmidler når du fisker. Vesken er 28cm bred, 21cm høy og 13cm dyp som gir deg rikelig med plass til flere store fluebokser.

 

Under vesken finner du elastiske snører hvor du kan feste en stangtube eller en sammenrullet jakke. Glidelåsene er levert av YKK. For å nå våre miljømål og være “Clean all the Way”, er Experience Waistbag 6 laget av bluesign® og OEKO-TEX® sertifiserte materialer og har i tillegg PFAS-fri vannavstøtende impregnering (DWR).

 

  • Egenskap: Water Resistant PU Coating
  • Farge: Graphite
  • Glidelåser: YKK Glidelås
  • Miljøfokus: bluesign® godkjente materialer. Oekotex®-godkjente materialer PFAS-free - Fluorocarbonfri Resirkulerte materialer
  • Mål: B: 280 x H: 210 x D: 130 mm
  • Stoff: 72 % resirkulert Robic® Mipan® Regen™ nylon, 28 % N/66 ripstop
  • Størrelse: 6 liter
  • Vekt: 475g
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support