425728 425728 425728 425728

Guideline Coastal Sunglasses

Grey Lens, Green Revo Coating

Varenr: 243634
499,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Guideline Coastal polariserte solbriller med blank svart polykarbonatinnfatning. Grå polarisert TAC-linse med Green Revo speilbelegg.

Guideline Coastal grå/grønn polariserte solbriller er en fritidsmodell med en moderne og ganske stor dekning. Designet med en blank svart polykarbonatramme og vil gjøre jobben utmerket både på og utenfor vannet. Linsene er gråpolarisert TAC med Green Revo speilbelegg for å gi et pent og estetisk utseende. En grå linse egner seg godt for fiske i dagslys/sterk sol da dette er fargen som blokkerer lyset mest effektivt av solbrillene til guideline. Den grå fargen er nøytral og gir ekte farger uten forvrengning. UV400 beskyttende belegg blokkerer 100 % av skadelige UVA- og UVB-stråler.



Polariserte linser reduserer overflaterefleksjoner og reduserer gjenskinn betydelig og gjør det mye lettere å se fisk i vannet. Dette er veldig viktig under siktefiske i klare vannelver eller på tropiske flater, men det er like viktig å kunne overvåke fisk som følger flua før du plukker opp snøret. Polarisering reduserer også tretthet i øynene og øker visuell nøyaktighet og forbedrer visuell ytelse. Guidelines Coastal-solbriller leveres i et slitesterkt hardt etui med glidelås med en rengjøringsklut inkludert.

 

  • Anbefalt bruk: Dagtid & sollys
  • UV400 blokerer 100% av skadelige UVA & UVB stråler
  • Bredde innfatning: 144mm
  • Linsebredde: 55mm
  • Linsehøyde: 51mm
  • Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Tilbehør
    Alternativer
    Support