388118 388118 388118 388118 388118 388118

GSI Escape Set with Fry Pan

Grønn

Varenr: 231162
1 999,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

GSI Escape set with Frypan er et sammenleggbart sett med stor kjele på 3 liter, lokk med sil og fingerbeskyttelse, stekepanne og transportpose. Delene i dette settet har en unik design som lar deg legge sammen kjelen for minimal transportstørrelse. Kjele og stekepanne er beregnet for gassbruk. Perfekt for deg som tenker nytte og volum i bagasjen.

 

  • Sammenleggbar design krymper til en  6,4 cm høy skive for enkel pakkebarhet
  • Kjele- og stekepannebunner er belagt med Teflon® med Radiance Technology
  • Integrerte silikonputer i lokket for varmebeskyttelse for tommlene
  • Smarte sammenleggbare håndtak som foldes under kjelen ved transport og lagring
  • Doble bøylehåndtak gjør det enkelt å håndtere og lås lokket på plass for transport

 

Kjelens vegger er fleksible og gjør at den kan slås helt sammen. Nedpakket er dermed dette settet kun 6,4 cm høyt. Basen i både kjele og stekepanne er i hardanodisert aluminium belgat med teflon. Varmeveksler i bunnen forkorter koketiden.

 

Kjele- og stekepannebunner er belagt med Teflon® med Radiance Technology som både varmer opp måltider 30 % raskere, samtidig som de gir en virkelig eksepsjonell non-stick ytelse, jevn oppvarming og motstand mot riper og slitasje.

 

Lage mer, bære mindre. Escape kjelen kombinerer en sammenleggbar silikonkropp som tar opp 53 % mindre plass i sekken din med den hyper varmeledende anodiserte base som minsker koketiden med opptil 30 % – det betyr at du kan få maten ferdig og spiseklar raskere og reduserer drivstoffbruken.

 

Lokket fungerer som en sil og har silikonputer ved gripepunktene for tommlene for å unngå brannskader. Deciliter graderinger som er støpt inn i silikongryten gjør det enkelt å måle, doble håndtak gjør håndteringen enkel og brettes ut av veien for reiser.

 

Stekepannen har et non-stick-belegg som reduserer søl og styr, og et effektivt design med jevn oppvarming, og alt hekker sammen i en kompakt oppbevaringspose.

 

Materialer, mål og størrelser

  • Materialer: Hardanodisert aluminium, rustfritt stål, nylon, silikon.
  • Størrelse: 26,16cm x 22,86cm x  6,35cm
  • Stekepanna er 23cm bred
  • Vekt: 835g

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support