642372 642372 642372 642372 642372

Gridarmor StripedBear Merino Socks 40-43

Grey/beige/white

Varenr: 263139
84,-Kampanjepris
129,-Ordinær pris
-+
20+ stk på nettlager
  • 6Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Gridarmor Striped Bear Merino Socks er det perfekte valget for myke og komfortable hverdagssokker. Disse sokkene er laget av mulesingfri merinoull av høy kvalitet, som sikrer at føttene dine er komfortable og tørre gjennom hele dagen.

 

Med et elastisk skaft sitter disse sokkene godt på plass, slik at du kan bevege deg fritt og uten bekymringer. Du trenger ikke å bekymre deg for at sokkene sklir ned eller blir ubehagelige å ha på seg. Elastisiteten i skaftet gir en perfekt passform. I tillegg til komforten de gir, er disse sokkene enkle å ta vare på.

 

Du kan enkelt vaske dem på 30 ºC, og de vil fortsatt være like myke og behagelige etter hver vask. Du kan stole på at kvaliteten og komforten til sokkene varer over tid. Materialblandingen av 60% merinoull, 38% polyamid og 2% elastan gir sokkene en perfekt balanse mellom varme, slitestyrke og elastisitet. Merinoullen er av høy kvalitet og er kjent for sine naturlige isolerende egenskaper.

 

Polyamid og elastan bidrar til å øke sokkenes holdbarhet og elastisitet. Med Gridarmor Striped Bear Merino Socks kan du glede deg over myke og komfortable sokker i hverdagen. Disse sokkene tilbyr den perfekte kombinasjonen av kvalitet, komfort og funksjonalitet. Ta vare på føttene dine og nyt hvert skritt med disse fantastiske sokkene.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support