642276 642276 642276 642276 642276

Gridarmor Larsnes Merino T-shirt M S

Pesto

Varenr: 263115
569,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Larsnes Merino T-shirt fra Gridarmor er en allsidig og komfortabel t-skjorte designet spesielt for menn. Den er ideell for ulike aktiviteter som fjellturer, fritidsbruk og utendørsaktiviteter. Denne t-skjorten er laget med fokus på lettvekt, komfort og pusteevne.

 

T-skjorten har et stilfullt trykk på forsiden, som gir den et moderne og sporty utseende. Den er laget av 100% merinoull, som er kjent for sine naturlige egenskaper som temperaturregulering, fukttransport og luktreduserende egenskaper. Dette gjør t-skjorten perfekt for å holde deg komfortabel og tørr gjennom hele dagen. Med flatlock-sømmer oppnår du maksimal komfort og unngår gnagsår og irritasjon.

 

Disse sømmene er glatte og flate, noe som gir en jevn overflate mot huden. Du kan derfor bevege deg fritt og ubegrenset uten å bli plaget av ubehag. Larsnes Merino T-shirt har en vekt på ca. 172 g i størrelse M, noe som gjør den lett og behagelig å ha på seg. Den har også en rygglengde på 72 cm i samme størrelse, som gir god dekning og passform.

 

Med en materialvekt på 180 gsm og en tykkelse på 18,5 mikron får du en holdbar og høykvalitets t-skjorte som varer lenge. Uansett om du bruker den til utendørsaktiviteter eller som en del av din daglige garderobe, vil Larsnes Merino T-shirt fra Gridarmor være et pålitelig valg. Den kombinerer stil, funksjonalitet og komfort på en enestående måte, og gir deg en behagelig opplevelse i enhver situasjon.

 

Gjør deg klar for komfortabel og lettvektsbekledning med Larsnes Merino T-shirt

 

  • Trykk på framsiden
  • Laget av 100% merinoull
  • Flatlock sømmer
  • 180 gsm, 18,5 mikron
  • Rygglengde i strl M: 72 cm
  • Vekt i strl M: Ca 172 g
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support