642184 642184 642184 642184 642184 642184

Gridarmor Cotton T-shirt M Teal L

Indian Teal

Varenr: 263092
187,-Kampanjepris
249,-Ordinær pris
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Introduserer Eco Cotton T-shirt Men fra Gridarmor - en klassisk t-skjorte. Denne t-skjorten er laget av myk og økologisk bomull, og er et perfekt valg for de som setter pris på både stil og bærekraft.

 

T-skjorten har en behagelig passform og er laget av 100% bomullsmateriale, som gir en luksuriøs følelse mot huden. Denne økologiske bomullen er dyrket uten bruk av skadelige kjemikalier og bidrar til å bevare miljøet.

 

Med et fint trykk på brystet legger Eco Cotton T-shirt Men til et subtilt og stilig preg på antrekket ditt. Dette gir t-skjorten en unik karakter og gjør den til et allsidig plagg som kan brukes både til fritid og hverdagslige anledninger.

 

Eco Cotton T-shirt Men fra Gridarmor er ikke bare et motevalg, men også et miljøvennlig valg. Ved å velge denne t-skjorten støtter du bærekraftig produksjon og tar et bevisst skritt mot en mer ansvarlig garderobe.

 

Enten du ønsker en komfortabel t-skjorte for avslappende dager eller en stilfull tillegg til antrekket ditt, vil Eco Cotton T-shirt Men fra Gridarmor være ditt go-to valg. Nyt den myke følelsen av økologisk bomull samtidig som du tar et bevisst valg for miljøet.

 

  • Materiale: 100% bomull
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support