441186 441186 441186 441186 441186

GP CHW54 Discovery Work hodelykt

375 Lumen

Varenr: 248768
399,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

GP CHW54 Discovery Work hodelykt 375LM

Hjemmefiksere eller profesjonelle, denne hodelykten tåler det meste. Har fire lysstyrker, inkludert spot-, flom- og SOS-lys samt bevegelsessensor. Dette gjør at lysstyrken kan kontrolleres med en enkel bølge foran lampen, en nødvendighet når hendene er skitne eller det brukes hansker.

  • Støtsikker opp til 5 meter høy
  • Justerbart lampehode
  • Batterilevetid på opptil 26 timer
  • Bredt og justerbart pannebånd som kan vaskes i maskin
  • 3 X AAA-batterier inkludert (kompatible med GP ReCyko oppladbare batterier)



    Mekanikerens beste venn
    Modellene i GP Discoverys Work-serie er laget for å belyse alle typer prosjekter eller oppdrag. Enten du skal mekka i garasjen, fikse loftet eller jobbe med oppussingsobjektet. Med sitt robuste og ekstremt støtbestandige hus takler denne hodelykten det meste. Lysstyrken strekker seg opp til 375 lumen med 4 forskjellige lysmoduser, inkludert SOS og bevegelsessensor. GP Discovery Work CHW54 er utstyrt med både fokus og spotlight (spot og elv), som gjør at den enkelt lyser opp både brede og lange områder på opptil 110 meter.


    Ditt holdbare supersidekick
    Denne hodelykten er spesialbygd for å tåle tøffe forhold og smertefri håndtering. Det robuste huset rundt lampen er støtsikkert for fall opp til 5 meter høyt og spylesikkert (IPX5). Med den lange batterilevetiden på opptil 26 timer kan du stole på at du alltid har lyset du trenger.


    Gjennomtenkt design
    Med de to brukervennlige knappene kan du enkelt navigere mellom alle lysinnstillinger og funksjoner. GP Discovery Work CHW54 har også en bevegelsessensor som funksjon, som vil være din beste venn når hendene er skitne eller du har på deg klønete hansker. Lampehodet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, noe som gjør det mulig å vinkle lyset akkurat slik du ønsker.


    Bekvemmelighet i fokus
    Den er designet med et bredt og justerbart hodebånd for en komfortabel passform og sprettfri komfort uansett hodestørrelse. Pannebåndet kan vaskes i maskin med tydelige symboler for vaskeanvisning trykt på innsiden.


    Et grønnere valg
    Denne hodelykten er kompatibel med både engangsbatterier og oppladbare (NiMH) batterier. Designet forhindrer at de oppladbare batteriene lades ut for raskt og utnytter derfor batterienes totale livssyklus. Velg oppladbare batterier til hodelykten for å redusere klimaavtrykket og bidra til å redusere avfall fra engangsbatterier.

  • Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Alternativer
    Support