441175 441175 441175 441175 441175

GP CH43 Discovery Hodelykt

150 Lumen

Varenr: 248765
199,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

GP CH43 Discovery hodelykt 150LM

Hodelykt som er perfekt for en aktiv hverdag med fem lysstyrker og uendelige bruksområder, både utendørs og innendørs. Har både spot-, flom- og SOS-lys samt rødt LED-lys for å bevare nattsyn hos deg og andre.

  • Støtsikker opp til 1 meter i høyden
  • Justerbart lampehode
  • Bredt og justerbart pannebånd som kan vaskes i maskin
  • 3 X AAA-batterier inkludert (kompatible med GP ReCyko oppladbare batterier)


    La aldri mørke årstider stoppe deg igjen med GP Discovery CH43 hodelykt med rødt LED-lys.
    Dette er hodelykten for de som ønsker å få mest mulig ut av livet uavhengig av årstid. Med en rekkevidde på 45 meter og en lysstyrke på opptil 150 lumen er den en perfekt hodelykt i hverdagen. Den har hele 5 lysmoduser å velge mellom, inkludert rødt LED-lys som bevarer ditt og andres nattsyn og SOS. Med to brukervennlige knapper kan du enkelt navigere mellom alle funksjoner. GP Discovery CH43 har en lang batterilevetid på 36 timer og et bredt og justerbart pannebånd som kan vaskes i maskin. Dekselet rundt lampen er IPX4-klassifisert, noe som betyr at den er spraytett, og er støtsikker inntil 1 meter. Dette er hodelykten for friluftselskeren som ønsker å være komfortabel og trygg uansett aktivitet. GP Discovery CH43 er kompatibel med både engangsbatterier og oppladbare (NiMH) batterier for å bidra til en mer bærekraftig fremtid.



    Hodelykten for friluftselskeren
    GP Discovery CH43 er hodelykten som er designet for alle hverdagssituasjoner, innendørs og utendørs. Den har 3 lysstyrker på opptil 150 lumen og et rødt LED-lys for å bevare nattsynet til både deg og andre rundt deg. Da slipper du å blende de du møter på hundeturen eller vennene dine på campingturen. Siden den er utstyrt med fokus og spotlight (spot & river), kan den lyse opp både lange og brede områder på opptil 45 meter.



    Gjennomtenkt design
    Med de to brukervennlige knappene kan du enkelt navigere mellom alle lysinnstillinger og funksjoner. Lampehodet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, noe som gjør det mulig å vinkle lyset akkurat slik du ønsker.



    Ditt superside-kick i hverdagen
    Vær klar for enhver situasjon, forventet som uventet med GP Discovery CH43. Takket være det spraytette og 1 meter støtbestandige huset er denne hodelykten ideell for all mulig bruk, både innendørs og utendørs.



    Bekvemmelighet i fokus
    Den er designet med et bredt og justerbart hodebånd for en komfortabel passform og sprettfri komfort uansett hodestørrelse. Pannebåndet kan vaskes i maskin med tydelige symboler for vaskeanvisning trykt på innsiden.



    Et grønnere valg
    Denne hodelykten er kompatibel med både engangsbatterier og oppladbare (NiMH) batterier. Designet forhindrer at de oppladbare batteriene lades ut for raskt og utnytter derfor batterienes totale livssyklus. Velg oppladbare batterier til hodelykten for å redusere klimaavtrykket og bidra til å redusere avfall fra engangsbatterier.

  • Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Support