441172 441172 441172 441172 441172

GP CH42 Discovery Hodelykt

100 Lumen

Varenr: 248764
129,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

GP CH42 Discovery hodelykt 110LM

Multifunksjonell hodelykt med tre lysstyrker og uendelig bruk. Har både spot og flom og SOS lys. Enkel å bruke og perfekt å ha for hånden i hjemmet.

  • Støtsikker opp til 1 meter i høyden
  • Justerbart lampehode
  • Bredt og justerbart pannebånd som kan vaskes i maskin
  • 3 X AAA-batterier inkludert



    GP Discovery CH42 multifunksjonelle hodelykt er den perfekte allround-lampen.
    Utviklet for å gjøre gasshverdagen litt enklere og tryggere. Med en rekkevidde på 40 meter og opptil 110 lumen er GP Discovery CH42 den optimale hodelykten å ha for hånden rundt i hjemmet. Muligheten til å velge mellom 3 forskjellige lysstyrker og blinkende SOS-lys gjør det også en nødvendighet på utflukten eller hundeturen. Har en brukervennlig knapp for enkelt å veksle mellom de ulike funksjonene. Huset rundt lampen er robust og sprutsikkert og støtsikkert opp til en høyde på 1 meter. Det brede pannebåndet kan vaskes i maskin og er enkelt å justere for maksimal komfort. GP Discovery CH42 hodelykt er en alt-i-ett-lampe som er et must i enhver husholdning.



    Multifunksjonell hodelykt
    GP Discovery CH42 er en hodelykt laget for alle ulike situasjoner i hverdagen og gjør livet lysere og tryggere hele året. Den har 3 lysstyrker å velge mellom på opptil 110 lumen. Siden den er utstyrt med fokus og spotlight (spot & river), kan den lyse opp både lange og brede områder på opptil 40 meter.



    Gjennomtenkt design
    Med et enkelt trykk på en knapp kan du enkelt navigere mellom alle lysinnstillingene. Lampehodet er fleksibelt og kan justeres i 60 grader, noe som gjør det mulig å vinkle lyset akkurat slik du ønsker.



    Ditt super sidekick i hverdagen
    Vær klar for enhver situasjon, forventet som uventet med GP Discovery CH42. Takket være det sprutsikre og støtsikre huset på 1 meter er denne hodelykten ideell for all mulig bruk, både innendørs og utendørs.



    Bekvemmelighet i fokus
    Den er designet med et bredt og justerbart hodebånd for en komfortabel passform og sprettfri komfort uansett hodestørrelse. Pannebåndet kan vaskes i maskin med tydelige symboler for vaskeanvisning trykt på innsiden.

  • Kundeanmeldelser
    Spørsmål & svar
    Support