411853 411853 411853 411853 411853 411853 411853 411853 411853 411853 411853 411853

Gerber Randy Newberg DTS Foldekniv

Foldekniv med to knivblader

Varenr: 239030
879,-
-+
4 stk på nettlager
 • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Gerber Randy Newberg DTS foldekniv er en kniv utviklet av Randy Newberg, av og for storjegere. Han er en legende når det kommer til jakt og alt som foregår rundt det. Gjennom mange år har Newberg opparbeidet en know-how, som han sammen med Gerber, løfter til neste nivå gjennom nye og innovative produkter.

 

 • Ekstra tøft serratert kort kniv som brukes til å kutte sener som er vanskelig å nå dypt i leddene, skille atlasleddet og skjære gjennom tøffe sener uten å sløve hoved knivbladet
 • Overdimensjonert 440C buet primærblad med fin egg (fine edge) gir utmerket kjøttbehandling
 • Reflekspaneler på siden gjør kniven lett å finne i mørket med lommelykten
 • Tønnekonstruksjon muliggjør enkel rengjøring
 • Dobbel stålkonstruksjon for økt holdbarhet
 • Design for bruk med både høyre og venstre hånd

 


Foldekniven er meget smart designet og er en skikkelig arbeidshest. Den har 2 blader, èn fine edge vanlig variant, men også en serratert mindre kniv i andre enden. Bruk av 440C stål borger for mange sesonger med jakting.

 

Randy Newberg har jaktet mer enn den gjennomsnittlige jegeren. Med all sin jakterfaring sitter han igjen med en masse lærdom og en uvurderlig mengde informasjon om hvordan han kan få jobben gjort bedre.

 

Uansett hvilke teknikker du bruker på felt dyr er Gerber Randy Newberg DTS foldekniven mer enn i stand til å utføre jobbe på elg, hjort og rådyr med sitt smarte Tendon Tool (verktøy for å kutte seige sener), og bevare derfor levetiden til primærbladet du snitter med i skinn og kjøtt.

 

Å kutte de seige sener som er vanskelige å komme til i leddene eller å dytte atlasleddet (nakkevirvel) fra hverandre, vil ikke lenger sløve hoved knivbladet.

 

Som opphavsnavnet tilsier, er foldekniven Gerber Randy Newberg DTS utviklet av mange tiårs erfaringer med jakt og målrettede funksjoner.

 

Med to blader som har sine dedikerte arbeidsoppgaver er du klar for de fleste jakttyper der du trenger å vomme og partere dyr ute i feltet. Den ene kniven er spesialisert for kutting av seige vanskelige sener og hovedbladet er perfekt til kutting i skinn og partering ellers.

 

Med det overdimensjonerte 440C stålbladet kan du effektivt partere hvilke dyr som helst.

 

Rengjøring av kniven etter bruk er også enkelt og hygienisk pga sin tønnekonstruksjon og pivot låsemekanisme.

 

Med en smart formgivning og funksjon som selv ikke en nakkevirvel (atlasledd) kan stå imot er DTS en ideell følgesvenn på storviltjakt.

 

Helt tilbake i 2017 kom Gerber og Randy på ideen om en kniv med ett formål - å partere felt vilt på en mest mulig rask og effektiv måte. Fra tegninger, til 3D-modeller, til prototyper, Randy Newberg var med i hvert trinn på veien, og hans unike perspektiv, erfaring og innsikt lå bak hver funksjon.

 

"Det har vært så givende å jobbe med Gerber gjennom årene," sa Randy Newberg. "Jeg har jaktet sammen med Gerber-teamet og utviklet produkter sammen med dem. Jeg håper EBS- og DTS-verktøyene gir andre jegere løsninger på de samme problemene vi møtte i felten."

 

 

Tekniske egenskaper ved Gerber Randy Newberg DTS foldekniv

 • Gerber varenr 30-001761
 • Lengde: 22,60 cm
 • Vekt: 187 gram
 • Garanti: 25 år
 • Ståltype: 440C

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support