325126 325126

Gerber Moment Large Fixed Blade Gut Hook

Livstidsgaranti

Varenr: 210328
429,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 7 dager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
Gerber Moment Large Fixed Blade Gut Hook
Livstidsgaranti
 
 
Gerber Moment er en kniv med fast blad som gir deg uovertruffen kontroll på kniven og sikkerhet under bruk. Et verktøy som tilfredsstiller jegerens jakt krav. Fra prepping av vilt til å sette opp en leir, Gerber Moment er en utilitaristisk verktøy med en 3,63-tommers kniv med glatt knivegg, ergonomisk grep og gut hook - som gjør bukåpning av skutt vilt enda enklere!
 
Komfortabel og balansert
Det første du vil legge merke til når du håndterer denne Gerber kniven er det behagelig grepet og den velbalansert følelsen. Den har ergonomisk form og teksturert gummihåndtak. Gerber Moment er trygg å bruke da det er fingerstopper som hindrer glidning ut på bladet når du bruker kniven. Du kan være trygg på dette verktøyet er produsert med rikelig hands-on erfaring bak sin mening og funksjon.
 
Står til oppgaven
Ingen jaktturer er like. Hver jakttur setter ulike krav til deg og utstyret ditt, inkludert kniven din. En allsidig jaktkniv må håndtere forventede arbeid som rengjøring av vilt og diverse oppgaver i jaktleieren, samt uforutsette oppgaver som garantert vil oppstå. Gut hook`en gir stor kontroll og brukervennlighet.
 
Rugged Nylon Scabbard
Gerber Moment Fixed Blade Gut Hook glir lett inn i sin nylon slire for oppbevaring i sekken. Sliren passer også godt i beltet og kniven er alltid innen rekkevidde når du trenger den. Det er en metall trykknapplukning for å holde kniven godt på plass.
 
 
Tilbehør
Alternativer
Support
325126