294394 294394 294394 294394 294394 294394 294394 294394 294394 294394 294394 294394

Gerber Processor Take-A-Part Shears

Demonterbar multifunksjons fiskesaks

Varenr: 200214
407,-Kampanjepris
479,-Ordinær pris
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Gerber Processor Take-A-Part Sears er en demonterbar saks tilpasset til fiske. Saksen har et perfekt utformet design med flere finesser som bukåpner, renser for grep, knivegg og et mønstrete gummiert grep utformet for å sitte godt i hånden.

 

Om du fisker fra land eller fra båt så trenger du et verktøy som kan gjøre så mye som mulig.

“It’s like having a set of knives, scissors, and saw. If I could only pick one tool to keep with me this would be my all-around pick.”
- ASHLEY NICHOLE LEWIS, BAD ASH FISHING GUIDE & GERBER BADASSADOR

 

  • Mønstret gummiert grep
  • Delbar
  • Bukåpner
  • Hull i ramme for feste av snor
  • Knivegg på ene delen
  • Leveres uten slire

 

Ved å undersøke hva mange sportsfiskere bruker til å rense fisk, innså Gerber at det ofte var en saks som var involvert i selve behandlingen av fangsten.

 

Ved å ta en saks som utgangspunkt og legge til multifunksjon i kjent Gerber-stil, har det resultert i et fiskeverktøy som har både saks, finneklipper, kniv, fiskeskrape og bukåpner. I tillegg er den lett å ta fra hverandre for skikkelig rengjøring.

 

Dette er ikke noe vanlig fiskesaks. Gerber Prosessor fungerer som en sammenhengende enhet og som uavhengige verktøy, og Gerber Prosessor pakker alt i et og samme verktøy. Bukåpneren gjør det enkelt å åpne opp fangsten for ytterligere rengjøring.

 

Fiskeskraperen er solid nok til å skrape av alle fiskeskjellene på siden av fisken. En unik egenskap for Gerber Prosessor er et eksponert fint kknivblad, slik at du kan gå rett fra spretting av buken til å kutte fisken i deler eller andre oppgaver uten å kaste bort tid. Standard saksfunksjonen er optimalisert ved å inkludere en finneklipper-funksjon.

 

Å redusere belastningen på hånden og gi økt komfort var et fokus når det kom til det ergonomiske håndgrep designet til Gerber Prosessor. Den må kunne brukes til både klipping, kurring og rengjøring av fiskene, uansett forhold og hvor lang tid man bruker på jobben.

 

Gerber Prosessor har HydroTread Grip, noe som sørger for at vann på håndtaket renner hurtig bort og sørger for optimalt grep uansett forhold og lar seg lett vaske ren etter bruk.

 

Enten du er fisker fra land, båt, kajakk eller driver med fluefiske, trenger du de beste fiskeproduktene i ditt arsenal for å lykkes - se ikke lenger enn prosessoren.

 

Gerber verktøy er bygget for å vare livet. For å sikre optimal ytelse, skyll verktøyet med ferskvann og tørk grundig med et rent håndkle.

 

Gerber varenummer: # 31-003276

 

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support