294391 294391 294391 294391 294391 294391

Gerber Neat Freak Braided Line Cutters

Ergonomisk saks spesiallaget til fiske

Varenr: 200213
199,-Kampanjepris
269,-Ordinær pris
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
1 stk på leverandørlager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Gerber Neat Freak Braided Line Cutters handler om å kutte med presisjon. Dette var selve nøkkelen til å designe Gerber Neat Freak saksen til multifilament snøre. Med micro serraterte sakseblad med BearHand Controll system for å sørge for ergonomi i hendene på sportsfiskere.

Gerber Neat Freak er en saks spesialtilpasset til multifilament fiskesnører som Fireline, PowerPro og J-braid. Saksen har et perfekt utformet design med flere finesser som butt ende på saks slik at du ikke stikker hull på vadere, micro-serraterte blader, mønstrete gummierte grep utformet for å sitte godt i hånden.

 

“When I’m 3 miles from the truck in search of seclusion and Chrome, I keep the Neat Freak close at hand for quick re-ties and fast color changes…”
- CODY HERMAN, BANK FISHERMAN , HUNTING GUIDE & GERBER BADASSADOR 
 

Egenskaper:

  • Mønstret gummiert grep
  • Boksåpner
  • Klemme for splitthag
  • Hull i ramme for feste av snor
  • Butt spiss for å unngå stikkskader

 

Dette er den rette saksen for alle sportsfiskere som konstant er ute i all slags vær og vind og opplever at verktøyet fort mister sine egenskaper som skarphet og holdbarhet. Når saksen du vanligvis bruker til å klippe fiskesnøret med ikke fungerer riktig lenger begynner den å flise opp senen og du kan risikere å svekke knuter og brytestyrken på snøret du fisker med. Multifilamentsnører som fliser seg er alltid vanskelige å tre gjennom kroker, jigger eller svivler. Gerber Neat Freak fjerner usikkerheten og gir deg en saks som er designet for å fungere hver eneste gang.

For å produsere den beste saksen for flettet multifilament fiskesnøre, tok Gerber seg tid til å utforme et verktøy som skulle tøle røff behandling.


Det startet med bladene. Mikroserateringer er slipt inn i saksebladene for å skape en overflate som rett og slett tar tak i de flettede linene du legger over saksebladene og holder dem fast til de er kuttet rett over. I tillegg til serrateringene er bladene, med hensikt,  ekstra tykke for å gi økt stabilitet ved kutting og holder saksebladene skarpe ekstra lenge på grunn av hvordan bladene treffer hver andre når de kutter.

Gerber har fokusert på design og konstruksjonen på Net Freak. Men Bearhand Controll system sørger Gerber for at saksen gir deg større kontroll og større komfort ved bruk enn andre sakser.
For det første har de laget en Precision Paddel som et løftepunkt for fingeren mens du kutter sene eller klemmer spilt hagel.
For det andre er det en større grop for pekefingeren til å hvile på (forefinger pad) plassert der fingeren naturlig legger seg for et naturlig grep.
For det tredje blir saksen styrket med en fulltang konstruksjon. Det betyr at hele saksens to deler er stål hele veien fra saksetupp til enden på håndtaket. Dette sikrer at håndtaket ikke knekker av pga svakt feste. Plasten på selve håndtaket er støpt rundt stålet som har flere festepunkter.

Gerber verktøy er bygget for å vare livet. For å sikre optimal ytelse, skyll verktøyet med ferskvann og tørk grundig med et rent håndkle. Påfør olje til hengsler og bevegelige deler med jevne mellomrom.

Gerber verktøy er bygget for å vare livet. For å sikre optimal ytelse, skyll verktøyet med ferskvann og tørk grundig med et rent håndkle. Påfør olje til hengsler og bevegelige deler med jevne mellomrom.

Gerber varenummer: # 31-003272

 

 

 

Support
294391