294303 294303 294303 294303 294303 294303 294303 294303 294303 294303

Gerber Gutsy Gut Scoop Scaler Silver

Skjellskarape med bukåpner og opptrekker

Varenr: 200184
237,-Kampanjepris
279,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Gerber Gutsy Gut Scoop Scaler er et lite lett verktøy for å tilberede fisk. Verktøyet har skjellskrape, bukåpner, skrape til blorand og ikke minst øljekk!

Når du ikke drar med deg et stort fiskeskrin eller en kjempebag med alt utstyret, da tar de med bare det aller mest nødvendige som ikke veier for mye.

Den tynne Gerber Gutsy er et kompakt verktøy med en On-the-Go løsning når muligheten byr seg til en enkel fisketur.


Designet for å kunne tas med over alt uten å ta plass, men lett å bruke har den hele 4 funksjoner for å få gjort jobben.

“After a full day on the water the last thing anyone wants is to spend excess time processing the day’s catch. Comfortable in hand and easy to use, The Gutsy makes short work of cleaning fish while taking up very little space in your tackle box or pack. ”
- EDDIE MACK, FISHING GUIDE & GERBER BADASSADOR

Egenskaper:

  • Fjerner for blodrand
  • Skjellskrape
  • Bukåpner
  • Hull i ramme for feste av snor
  • Øljekk


Laget ut fra ønsket om at kompakt multiverktøy som kan behandle fangsten har Gerber designet en fiskeskrape med flere nyttige funksjoner. Gerber Gutsy er lett å ta med i sekken, baklommen eller bare i hånden når du tar deg en rask fisketur.

Selve kanten med fiskeskrapen er laget ved å kutte rett inn i metallet på den ene siden. Dette taggete mønsteret er perfekt for å fjerne skjell fra fiskens sider.

 

Buk åpneren er også kuttet rett inn i ene hjørnet av Gutsy slik at det er naturlig å dra Gutsy mot seg og dermed åpne fiskens buk enkelt. 

 

På enden av Gutsy er det en avrundet spiss (scooper) som er perfekt til å skrape ut blodranden langs fiskens ryggrad uten av du skader fiskens kjøttfulle deler.

Sist men ikke minst er det en flaskeåpner for den som tar en kald drikke etter endt jobb.

Så selv om ikke alle fisketurer er like godt planlagt, trenger ikke det bety at du ikke tar varer på fangsten skikkelig. Gerber Gutsy er slank nok til å passe lett i hånden, pålitelig når du trenger den og tar minimalt med plass.

Gerber verktøy er bygget for å vare lenge. For å sikre optimal ytelse, skyll verktøyet med ferskvann og tørk grundig med et rent håndkle.

Gerber Gutsy Silver varenummer: # 31-003368
Gerber Gutsy Black varenummer: # 31-003285

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support