395504

Super Nano Degreaser Cleaner 400ml

Varenr: 233612
156,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 20+Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Super Nano GUN DEGREASER CLEANER rengjøringsavfettingsmiddel er utviklet for raskt å rengjøre og avfette metalloverflater. Fjerner effektivt gammel olje, smuss, karbon og andre forurensninger. Degreaser Cleaner trenger inn på vanskelig tilgjengelige steder og fjerner fuktighet med 100 %. Etterlater ingen merker, rester og lukt på den behandlede overflaten.Bruksområder for Super Nano GUN DEGREASER CLEANER

Kan brukes for å rengjøre alle komponenter i mekanismer som løpsknekk, ejaktor, glideskinne, senterskinne, avtrekker og andre bevegelige deler av dine våpen.

 

Brannfarlig

Kjemikalier som er brannfarlige og kan brenne voldsomt ved antenning eller varmetilførsel. Enkelte kjemikalier utvikler brannfarlig gass i kontakt med vann eller selvantenner i luft.

Miljøfare

Kjemikalier som er giftige for vannmiljøet på kort eller lang sikt. Skal oppbevares og håndteres slik at kjemikaliet, ved bruk eller som avfall, ikke skader miljøet.

 

Helsefare

Kjemikalier som er farlige ved innånding, hudkontakt eller svelging. Brukes også for kjemikalier som virker irriterende på hud, øyne og luftveier, gir allergiske hudreaksjoner, døsighet og svimmelhet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support