338970 338970 338970 338970 338970 338970

Garmin fenix 5X Plus Sapphire svart/rem

GPS klokke med kart, puls, hundesporing

Varenr: 214882
7 399,-Kampanjepris
8 599,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 10 dager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

For idrettsutøvere og eventyrere som vil ha det ultimate i en multisportinstruktør på håndleddet – ultrarobuste fenix 5X Plus er her. Det er vår første fenix-serieklokke som har en pulsoksymetrisensor på håndleddet, slik at du kan overvåke oksygenmetningen i blodet ditt mens du sover – eller sjekke oksygennivåene i forbindelse med høydeakklimatisering når som helst i løpet av dagen. Andre høydepunkter er rutbare TopoActive-fargekart over Europa, håndleddpulsmåling, en musikkspiller som lar deg lagre og lytte til opptil 1000 sanger – og Garmin Pay, vår kontaktløse betalingsløsning.

Kart


Enten du er i en by eller ute i løypa, har alle klokkene i fenix 5 Plus-serien innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner som hjelper deg å orientere deg og holde kursen. TopoActive-fargekartene over Europa er forhåndslastede med kartdata som er optimalisert for lynrask navigasjon og posisjonssporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline-popularitetsruting, som bruker millioner av kilometer av Garmin Connect™-data til å hjelpe deg med å løpe og sykle som lokalbefolkningen – uansett hvor du er.

Premium materialer, robust ytelse


fenix 5 Plus-serien er laget av førsteklasses materialer og finnes i en rekke utførelser, inkludert PVD-belagt ramme i rustfritt stål med behandlet silikonrem. For de som vil ha komforten ved et lett metall som er 30 % sterkere enn stål, finnes det en luksusutgave med titanramme og rem i børstet titan. Begge utgavene har en lyssterk, transflektiv Garmin Chroma Display™-skjerm i fullfarge og med høy oppløsning og LED-bakgrunnsbelysning som sørger for flott lesbarhet selv i sterkt sollys. For ekstra motstandsdyktighet mot riper har alle modellene i fenix 5X Plus-serien et ekstra sterkt, kuppelformet safirglass.

 

Generelt

 
URGLASSMATERIALE

Kuppelformet safirglass

RAMMEMATERIALE

Rustfritt stål eller titan

DEKSELMATERIALE Fiberforsterket polymer med bakdeksel i metall
QUICKFIT™-KLOKKEREMMER

Inkludert (26 mm)

REMMATERIALE

Silikon, semsket skinn eller stål

ESKESTØRRELSE, B X L X H

51 × 51 × 17,5 mm

Passer håndledd med følgende omkrets:
Silikonrem: 163–250 mm
Semsket skinnrem: 163–231 mm
Metallrem: 166–242 mm

SKJERMSTØRRELSE, B X H 1.2” (30.4 mm) diameter
SKJERMOPPLØSNING, B X H 240 x 240 piksler
SKJERMTYPE Sollysvennlig, transflektiv MIP (memory-in-pixel))
VEKT 96 g
Titanutgave: 88 g
BATTERITID Smartklokke: opptil 20 dager
GPS: opptil 32 timer
GPS og musikk: opptil 13 timer
UltraTrac™-modus: opptil 70 timer
VANNTETTHET 10 ATM
FARGESKJERM  
MINNE/HISTORIKK 16 GB

Betalingsmulighet med Garmin Pay

For å holde tritt med den aktive livsstilen din har fenix 5X Plus vår kontaktløse betalingsløsning Garmin Pay. Bruk den til å betale for kjøp og la penger og kort ligge igjen hjemme. Det fungerer så å si overalt der det finnes en skanner for kontaktløs betaling.

 

Musikk

Har du en motivasjonssang som girer deg opp for et løp eller en tøff treningsøkt? Med fenix 5X Plus kan du nå glede deg over musikkfunksjonalitet, med opptil 1000 sanger lagret direkte i klokken. Det er enkelt å laste ned musikk og sette favorittene dine i kø, slik at du kan nyte dem hvor som helst og når som helst via trådløst tilkoblede Bluetooth-hodetelefoner (selges separat). Du kan også synkronisere spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester6 med klokken – for mer reklamefri lytting. Så legg igjen telefonen hjemme når du tar deg en løpe- eller sykkeltur – siden musikken som inspirerer deg, befinner seg på håndleddet ditt.

 

Kart

Enten du er i en by eller ute i løypa, har alle klokkene i fenix 5 Plus-serien innebygde kart- og navigasjonsfunksjoner som hjelper deg å orientere deg og holde kursen. TopoActive-fargekartene over Europa er forhåndslastede med kartdata som er optimalisert for lynrask navigasjon og posisjonssporing. For løpere og syklister har enheten også Trendline-popularitetsruting, som bruker millioner av kilometer av Garmin Connect-data til å hjelpe deg med å løpe og sykle som lokalbefolkningen – uansett hvor du er.

 

Pulsoksimetersensor og avansert søvnovervåkning

Pulsoksymetrisensoren på fenix 5X Plus-klokken bruker lysstråler på håndleddet ditt til å måle oksygenmetningen i blodet ditt. Slå på pulsoksimetrifunksjonen for å måle SpO2 over natten, eller bruk den til å ta stikkprøver når som helst for å finne ut hvor godt kroppen din absorberer oksygen. For å få ytterligere innsikt i søvnmønsteret ditt måler fenix 5X søvnstadiene dine – lett, dyp og REM – samt bevegelsene dine gjennom hele natten. Når du våkner, kan du enkelt se over og sammenligne søvnstatistikken din i Garmin Connect-appen.

 

Avanserte ytelsesmålinger

Alle klokkene i fenix 5 Plus-serien er fullpakket med avanserte treningsfunksjoner som hjelper deg å overvåke formen og ytelsen. Dra nytte av fysiologiske målinger,løpsdynamikk med mer for å spore treningsstatistikk, måle fremgangen og finjustere formen. Treningsstatus evaluerer automatisk ny treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du overtrener, opprettholder formen eller topper. En anaerob treningseffekt- måling hjelper deg å se hvordan treningen forbedrer din evne til å tøye grensene. Du kan også se totalen din treningsbelastning,, Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for blant annet svømming, løping, sykling, fotturer, skiturer, roing og stående padling. Hvis du vil ha litt ekstra motivasjon, kan du laste ned avanserte treningsøkter og -planer fra Garmin Connect.

 

Pulsmåling på håndleddet

Som om det ikke er nok – med Elevate-pulsmålingsteknologi på håndleddet kan du måle pulsen uten å bruke pulsbelte. I tillegg til å telle skritt og overvåke søvn, bruker klokken pulsen din til å formidle informasjon om forbrente kalorier og kvantifisere intensiteten i treningsaktivitetene dine. Den måler også pulsvariasjonen din for å beregne en stressverdi. Denne målingen hjelper deg med å vurdere hvilket aktivitetsnivå kroppen din er klar for.

 

Hold deg smarttilkoblet

Alle modellene i fenix 5 Plus-serien støtter smartvarsler når de er parkoblet med en kompatibel enhet.7 Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken - enten du er ute i løypa, på golfbanen eller ganske enkelt borte fra skrivebordet. Klokken har også andre tilkoblingsfunksjoner, inkludert automatiske opplastinger til Garmin Connect, sporing i sanntid, GroupTrack8 og deling i sosiale medier via gratisprogrammene Garmin Connect og Garmin Connect Mobile.

 

Tilbehør
Support
338970