8%
243425 243425 243425 243425 243425

Garmin fenix 5X Sapphire m/svart rem

GPS klokke med kart, puls, hundesporing

Varenr: 183549
5 499,-Kampanjepris
5 995,-Ordinær pris
-+
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 6 dager
 • 0Butikklager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Avansert GPS-multisportklokke med TOPO-kart i farger

 

 • GPS-multisportklokke med forhåndsinstallerte TOPO-kart for Europa og navigasjonsfunksjoner
 • Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål
 • Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for mange idretter og aktiviteter, og Elevate™ pulsmåling på håndleddet
 • Få nøkkelstatistikk lett tilgjengelig med en prestasjonswidget som viser effekt og fremgang i treningen
 • Tilkoblede funksjoner2 inkluderer smartvarsler, Wi-Fi-støtte for automatisk opplasting til Garmin Connect™ samt tilpasning via gratis urskiver og apper fra Connect IQ™-butikken
 • GPS/GLONASS, barometrisk høydemåler og 3-akset gyroskopkompass

 

Beat Yesterday - fenix 5X er en GPS-multisportklokke for atleter og eventyrere. Det er den første klokken i fenix-serien med europeisk rekreasjonskart for hurtignavigasjon og stedsreferanser. Du får treningsfunksjoner som Elevate™-teknologi for pulsmåling på håndleddet2, innebygde aktivitetsprofiler, avanserte ytelsesmålinger og treningsstatusmeldinger som gjør at du kan trene mer effektivt. Smartvarsler1 gjør det enklere å holde kontakten når du er på farten. Med QuickFit™-remmer kan du enkelt tilpasse og bytte rem – du trenger ingen verktøy.

 

 

Stilrent design, sterke resultater

fenix 5X multisportklokke på 51 mm inkluderer det mest avanserte utvalget av trenings- og navigasjonsfunksjoner. fenix 5X har robust design og er av kvalitet som varer, med en EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside av smidd stål. Klokken er vanntett ned til 100 meter. fenix 5X gir en perfekt kombinasjon mellom trening og navigasjon.

 

Kart i farger

Enten du er i byen eller følger en sti, hjelper en rekke fenix 5X kart- og navigasjonsfunksjoner deg med å orientere deg og holde kursen med et raskt blikk.

 

 • Europeiske rekreasjonskart i farger leveres forhåndsinstallert; kartdataene er optimalisert for hurtignavigasjon og posisjonssporing på håndleddet
 • Alternativer for rundtur-ruting gir løpere og syklister muligheten til å legge inn en ønsket distanse, så foreslår klokken løyper som passer
 • Lettleselig veiledning med bannere på skjermen som viser kommende svinger
 • Rundt meg-kartmodus viser steder i nærheten med et forenklet grafisk grensesnitt som gir bedre oversikt og gjør det enklere å navigere i ukjente omgivelser.
 • Dataoverlegg på kartet uthever viktig informasjon, slik at du ikke trenger å bytte skjerm når du er i aktivitet
 • GroupTrack4 gir deg oversikt over vennene dine i for eksempel skiaktiviteter. LiveTrack gjør det mulig for vennene dine å følge deg på turene dine i sanntid2

 

Enestående lesbarhet

Garmin Chroma Display™ 1,2-tommers fargeskjerm med høy oppløsning og transflektiv teknologi, som gjør skjermen bedre i direkte sollys. fenix 5X har et ripebestandig safirglass i høy kvalitet.

 

Utskiftbare klokkeremmer

Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall eller silikon gjør det enkelt å kombinere og matche stiler for alle slags idretter og aktiviteter. Du trenger ingen verktøy for å bytte. Bare bytt, klikk og gå.

 

Alt du trenger å vite om treningen din

Målet om stadig bedre resultater driver deg gjennom utallige treningstimer. Den nye prestasjonswidgeten til fenix 5X’s har all informasjonen du trenger enkelt tilgjengelig på ett sted, gir bedre oversikt over formnivået ditt og hjelper deg med å trene mer effektivt.

 

 • Treningsstatus: Forteller deg hvor effektiv treningen din er og gir veiledning rundt hvorvidt treningsøktene dine er produktive og gir resultater.
 • VO2 maksberegning: Analyserer ytelsesdata for løping og sykling og beregner det maksimale oksygenopptaket ditt per minutt. Dette gir deg en indikasjon på formnivået ditt.
 • Treningsbelastning: Forteller hvor hardt du trener i en tidsperiode, uavhengig av aktivitet.
 • Restitusjonsrådgiver: Med restitusjonstidtaker som gir deg den anbefalte restitusjonstiden med nedtelling fra den siste treningen din.

 

Mer avanserte indikatorer som FTP (Functional Treshold Power) og melkesyreterskel gjør det enklere å bedømme det faktiske ytelsesnivået ved sykling og løping, og løpsberegning beregner deretter den ideelle gjennomføringstiden din for 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton, basert på VO2 maks-verdien din. Training Effect 2.0 vil i tillegg gi aerobe og anaerobe utbytteverdier, slik at du kan se om intervalltreningen din med høy intensitet gir reelle resultater.

 

Tren riktig og bedre

Nå kan du komme lenger med løpedataene dine. Treningsfunksjoner fra Garmin som måler et bredt utvalg av fysiologiske data og avansert løpsdynamikk1 kan bidra til å bedre formen din og resultatene dine. Disse måledataene inkluderer ytelseskondisjon som sammenligner den faktiske kondisjonen din med gjennomsnittlig formnivå, skrittfrekvens og skrittlengde. Gjør hver løpetur til en personlig utfordring, konkurrer mot andre med Strava-segmenter i sanntid, få varsler om start og slutt for segmenter, se rangering på ledertavlen, og se hvordan innsatsen din er sammenlignet med tidligere resultater.

 

Etter parkobling med ett kompatibelt pulsbelte, for eksempel HRM-Run™, har du tilgang til flere fenix 5X-data3, som stressverdi for å måle det faktiske stressnivået ditt basert på pulsvariasjoner, vertikal bevegelse og frekvens eller tid med bakkekontakt og balanse, slik at du kan gjøre løpingen din mer effektiv.

 

Løp vertikalt

fenix 5X har en mengde funksjoner som utgjør en stor forskjell i terrenget. Automatisk veksling mellom klatring og løping sørger for riktige måledata i alle miljøer – gå for tempo og distanse når du løper i flatt terreng og gå automatisk til akkumulert stigning og vertikal hastighet når klatreetappen begynner. Bruk detaljerte TOPO-kart for bedre oversikt over situasjonen i bratt fjellterreng. For ultraløpere har fenix 5X en spesialmodus som lar deg utvide sporingen for å komme mye lenger med opptil 100 timer i den nye gyro-forsterkede UltraTrac®-modusen.

 

Et ekte multisportstalent

fenix 5X er den perfekte partneren for alle multisportsatleter. Bruk dedikerte aktivitetsprofiler tilpasset treningsopplegget ditt og konkurranser. Gå fra den ene aktiviteten til den andre med bare et knappetrykk, slik at alle treningsetappene dine tas med i beregningen.

 

Klokken for alle idrettsgrener

I tillegg til løpsfunksjonene har fenix 5X-klokkene også spesielle funksjonssett tilpasset sykling, svømmetrening, ski, golf, stående padling og roing med mer. For sykling har fenix 5 støtte for hastighet, avstand og all sykkeldynamikk når den er parkoblet med en kraftmåler. For svømmere kan enheten spore avstand, antall tak med mer. Velg en av fenix 5-kondisjonspakkene med HRM TRI-pulsbelte, og få pulsdata også når du svømmer. I ski/brett-modusen er hastighet, avstand, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller lett tilgjengelig. Funksjonssettet for SUP inkluderer antall tak, tempo og avstand per tak. Golfmodus gir deg avstand til forkant, senter og bakkant på green for alle baner du har lastet ned fra Garmin Connect – i tillegg til forbedringer som statistikkføring (fairway-treff osv.), Se på green, AutoShot-registrering og automatiske målinger.

 

For syklister har fenix 5X også sykkelspesifikke ruter og er kompatibel med Varia™-serien av smarte sykkellys, sykkelradar og bærbare Varia Vision™-displayer som gir bedre situasjonsoversikt på veien.

 

Naviger på turen

Hver fenix 5 viser deg veien ved å kombinere GPS/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente Garmin-navigeringsfunksjoner som TracBack™. For å gi mest mulig nøyaktig informasjon autokalibrerer enheten sensorene ved hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske kompasset med tre akser hjelper deg med å holde retningen, enten du beveger deg eller ikke.

 

Trådløs tilkobling

Alle modellene i fenix 5-serien har støtte for smartvarsler når de parkobles med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken. En annen ny fenix 5-funksjon er GroupTrack4, som gjør at du kan parkoble enheten gjennom Garmin Connect™, slik at du kan holde oversikt over alle vennene dine som er tilkoblet, samtidig som de kan følge med på deg når dere skiller lag under en aktivitet. Andre funksjoner for tilkobling inkluderer automatiske opplastinger til Garmin Connect via Wi-Fi, sporing i sanntid, og deling på sosiale medier via våre gratis Garmin Connect™ Mobile-apper

 

Tilpassede apper og urskiver

Du kan tilpasse fenix 5X-klokken din med gratis nedlastinger fra Connect IQ-butikken vår. Endre urskiven, legg til datafelter eller hent apper og widgeter for å få informasjon på en oversiktlig måte. Garmin jobber kontinuerlig med ledende selskaper og utviklere for å inngå samarbeid som gjør fenix multisportsklokken din enda bedre. Navn som Uber, Strava, AccuWeather og mange andre tilbyr apper og forbedringer som lar deg tilpasse fenix 5X til livsstilen din på flere måter enn noen gang.

 

La urskiven fortelle hvem du er

Du kan også laste ned den gratis urskiveappen Garmin Face-It™ for å tilpasse fenix 5S med bilder fra smarttelefonen din. Du trenger bare laste ned appen, velge et bilde fra fotobiblioteket, velge klokkestil og angi bildet som urskiven på klokken. Med Garmin kan du tilpasse urskiven slik at den passer til personligheten din, uansett om det er et bilde av den vakre utsikten fra forrige fjelltur eller et bilde av den nye valpen i huset.

 

Gold vinner ISPO Award 2017ISPO Award Gold Garmin Fenix 5

Juryens begrunnelse følger:

 

fenix 5 leveres med et Garmin Chroma display som vises tydelig i sterkt sollys, Elevate pulsmåling på håndleddet, aktivitetsmåling og multisportfunksjoner, smartvarsling som gir varsler om e-post, sms, telefonanrop og ulike Garmin Connect applikasjoner.

 

I tillegg leveres noen av modellene med preprogrammerte topografiske kart for avansert navigasjon. fenix 5 serien er premium multisportklokker med store skjermer i en lettere, slankere og mer kompakt størrelse enn tidligere modeller.

 

Les mer

 

I esken:

 • fenix 5X Sapphire
 • Lade-/datakabel
 • Dokumentasjon

 

Support
243425
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.