364976 364976

Fox Classic Hunter 9,3mm 14,2g/220gr

Løse kuler, 50-pack

Varenr: 223487
569,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 5Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse
Fox Classic Hunter er blyfrie kuler designet for alle jaktsituasjoner som en europeisk jeger kan oppleve, fra nær avstand skutt på et villsvin ved drivjakt, til et ekstremt langskudd på en rein i høyfjellet. Kulene er blyfrie og er laget av kobber-sinklegering. Det valgte materialet gir en tilstrekkelig deformasjon selv ved lavere slaghastigheter (500 m/s).

Sporene på kulen reduserer kontaktflaten mellom kulen og rifleløp, noe som reduserer trykket og øker hastigheten. Graden av deformasjon bestemmes av dybden på hullet på toppen av kulen. Spissen er laget av termostabil plast som øker ballistikken så vel som terminaleffekten.

Ved anslaget deformeres kulen til en soppform av en dobbel av diameteren utenfor kaliberet. En kontrollert og rask ekspansjon muliggjør en effektiv overføring av energi fra kulen til kroppen. Alt dette til sammen gir en ekstraordinær stoppeffekt, samtidig som kjøttet blir uskadet.

Kommer i flere forskjellig kaliber/grains!
 

Ammunisjon handleguide - Hvordan handle ammunisjon

  1. Bestill ammunisjon på vår nettside. Husk å kun bestille ammunisjon på en egen ordre. 
  2. Send oss kopi av våpenkort for gyldig ammunisjon og gyldig legitimasjon med bilde. Skannet eller foto (godt lesbart) i en e-post til vapen@skittfiske.no
Support
364976