631833

Fladen Eina Spinner Silver/Red Dot 31g

Klassisk norsk spinnertil laks og gjedde

Varenr: 260505
129,-
FargevariantSilver/Red Dot
Vis varianter som liste
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Eina Spinneren er en svært effektiv laksespinner som er spesielt designet for å oppnå lange kast og tiltrekke seg laks.

 

Den er utstyrt med en attraktiv gange som tiltrekker fisken og et velprøvd mønster som har vist seg å være effektivt gang på gang. Navnet Eina Spinneren er hentet fra det kjente Eina-området i Oldenelva, en elv som er kjent for å ha en av de største gjennomsnittsvektene på laks i Norge. Dette er en solid anerkjennelse av både området og spinneren som bærer navnet.

 

En viktig kvalitet ved Eina Spinneren er bruk av en VMC-krok av ypperste kvalitet. VMC er kjent for å produsere kroker av høy standard som er sterke, skarpe og pålitelige. Dette sikrer at du har en pålitelig krok som er i stand til å håndtere kraften til laksen og sikre en solid kroking. Med sin evne til å kaste langt og tiltrekke seg laksens oppmerksomhet, er Eina Spinneren et ideelt valg for laksefiskere som ønsker å utforske vannet og nå ut til laksen på avstand.

 

Den kombinerer en attraktiv gange, velprøvd mønster og en pålitelig VMC-krok for å sikre best mulig fiskeopplevelse. Uansett om du fisker i Eina-området eller andre lakseelver i Norge, kan du stole på at Eina Spinneren vil være en pålitelig følgesvenn som kan hjelpe deg med å få suksess i laksefisket.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support