664524 664524 664524

Exped Chair Kit M DEMOVARE

DEMOVARE

Varenr: 268674
829,-
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Exped Chair Kit gjør ditt Exped liggeunderlag om til en god friluftslenestol og fungerer samtidig som ekstra beskyttelse for liggeunderlaget.

 

DETTE ER EN DEMOVARE

Tilstand

 •  Ny vare

Årsak til demovare

 •  Brutt emballasje 

 

 • Konverterer et Exped liggunderlag til en komfortabel stol
 • Fungerer som beskyttende liggeunderlagtrekk
 • Raskt å bytte fra stol til liggeunderlag
 • Vannsøyle på 10 000 mm gir god beskyttelse fra bakken

 

De avtakbare 9 mm DAC SL-stengene medfølger for å stabilisere stolen når du sitter.

 

Det smarte stolsettet forvandler enhver EXPED-liggeunderlag til en komfortabel utendørs sofa eller tilbakelent sete og fungerer også som et praktisk beskyttelsestrekk. Den perfekte følgesvenn for litt mer luksus i leiren.

 

Ved å løsne og åpne sideutløserspennene blir setet raskt en liggeunderlag igjen - uten å måtte reise seg.

 

Det robuste materialet sikrer beskyttelse mot fuktighet og slitasje.

 

Vekt for alle Exped Chair Kit-modellene i serien

 

 

Info om demovarer, demoprodukter, brukt-outlet, billigkrok, B-varesalg, nesten ny vare og gjenbruk.

I dagens samfunn er det mange produkter som kastes unødvendig, også av helt nye flotte produkter som er fullt brukbare. Dette er uforståelig for mange, spesielt de av oss som ikke liker at ting kastes og for de av oss som liker en god deal når vi handler.

Unødvendig kastemaraton

I stedet for at vi på Skitt Fiske skal delta i en stor kastemaraton, ønsker vi heller å sørge for at fullt brukbare produkter kan gjøre nytten sin hos en ny eier. I motsetning til de store kjedene som enten kaster store berg med flotte produkter rett i søpla eller sender varene på kryss og tvers i Europa ti-talls ganger, legger vi heller ut våre demovarer her i nettbutikken slik at du gjør en ekstra god deal til reduserte priser.

Årsaker til at et produkt selges som demovare

Disse demovarene er produkter som dessverre ikke kan selges som helt nye varer av mange ulike årsaker. Det kan være at emballasjen er ødelagt eller borte, produktet kan ha vært utstilt i butikken, det kan være et merke i et feste, mangler medfølgende tilbehør, produktene kan være returnert på angrefrist og andre årsaker.

Noen produkter kan også være reparert av leverandør, testet av ambassadører, utlånt til kunder eller vi på Skitt Fiske kan ha testet produktene for å lære mer om dem så vi kan hjelpe kundene bedre. Noen produkter har du selv sikkert sett vi har åpnet eller brukt når vi har spilt inn våre egne produktvideoer.

Vi har gjort avtaler med de aller fleste leverandører om et dette er den riktige måten å motvirke at varene går unødvendig til resirkulering før tiden er inne for det og at flere kan få oppleve gleden ved jakt, fiske og friluftsliv – til en lavere kostnad.

Vi kontrollerer og sjekker alltid tilstanden på produktene

Når produktene kommer inn til oss sjekker vi alltid tilstanden uansett hva som er rapportert av årsaker til at varene kommer tilbake. For hvert produkt som legges ut som demovare fyller vi inn all info vi har om årsaken til at den blir klassifisert som en demovare, hva vi finner ut om produktet og hva som er gjort med produktet før vi legger varene ut til salgs.

Tydelig beskrevet årsak

Når vi legger ut et produkt som demovare skriver vi alltid på 100% ærlig beskrivelse på hvorfor dette er et demoprodukt og produktene er tydelig merket som demovare slik at ingen skal kunne være i tvil om at dette er en demovare.

Bestill demovarene direkte i nettbutikken - med garanti

Som kunde kan du bestille alle tilgjengelige demoprodukter til en lavere pris enn varen koster til vanlig. Det er bedre for miljøet og du sparer litt penger samtidig. Produktene selges selvsagt med samme garantier som den opprinnelige varen ble solgt med. Alle demovarer vi selger skal fungere som den nye varen gjør.

Produktbilder på demovarer

Dersom det ikke er noen endringer på produktet og det ser helt nytt ut, benytter vi leverandørens bilder. Men dersom det er et feste som har en liten skrape eller at det er andre synlige detaljer så tar vi egne bilder og legger dette til i bildegalleriet på det enkelte demoproduktet.

 • Vekt M: 440 g
 • Vekt MW: 475 g
 • Vekt LW: 495 g
 • Vekt LXW: 595 g

 

Materiale

 • Overdel: 70 D Ripstop nylon
 • Underdel: 70 D Taffeta nylon, PU belagt med 10.000mm vannsøyle

 

NB! Liggeunderlaget på bildene medfølger ikke.

  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Support