442988 442988 442988

Eurohunt Fang Filling Easy Fill Single

Øker holdbarheten på villsvintenner

Varenr: 249367
129,-
-+
6 stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Eurohunt Fang Filling Easy Fill Single er et to-komponent fyllmiddel med "Easy Fill Tusk Filler" som skal benyttes for å fylle hulrommet i villsvinhjørnetenner. Tennene fylles raskt og enkelt.

 

Med 2-komponent fyllmassen blir disse tennene svært slitesterke, misfarges ikke og beskyttes mot eventuelle sprekker når de skal festes på troféplater. Nok til villsvintenner opp til ca. 16 cm.lengde.

 

Enkel applikasjon

Plasser villsvinbrosme med spissen i ned i sand, jord eller annen stabil masse og spray ganske enkelt med Tusk Filler. Settet fra Eurohunt består av en to-komponent hellemasse som har ekstremt kort herdetid og er enkel å bruke.

 

Advarsler

Miljøfare

Kjemikalier som er giftige for vannmiljøet på kort eller lang sikt. Skal oppbevares og håndteres slik at kjemikaliet, ved bruk eller som avfall, ikke skader miljøet.

Kronisk helsefare

Kjemikalier som forårsaker kroniske helseskader som for eksempel kreft, skader på arvestoffet og redusert fruktbarhet. Omfatter også kjemikalier som forårsaker allergi ved innånding, kjemisk lungebetennelse eller andre alvorlige skader

Helsefare

Kjemikalier som er farlige ved innånding, hudkontakt eller svelging. Brukes også for kjemikalier som virker irriterende på hud, øyne og luftveier, gir allergiske hudreaksjoner, døsighet og svimmelhet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support