89676

Elias fiskesett lukket haspel rød

Fiskesett for barnas første fisketurer

Varenr: 111315
699,-
-+
10 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Elias fiskesett passer for barnas første fisketurer og alle barn som er superfans av Redningsskøyta Elias vil være henrykte og super ivrige etter å komme seg ut på sine første fisketurer med dette fiskesettet for barn. Akkurat dette Elias fiskesettet kommer med lukket haspelsnelle (finnes også en annen versjon med åpen haspelsnelle).

 

  • Redningsskøyta Elias
  • Lukket haspelsnelle
  • 2-delt fiskestang
  • Elias slukboks

 

Elias fiskesettene for barna inneholder det meste man trenger for en vellykket fisketur: Shakespeare haspel fiskesnelle med påmontert sene, 2-delt fiskestang, en stor slukboks samt et utvalg av jigger, kroker og dupper.

 

Her får man barna klar til å bli med på fisketur på 1-2-3! Legg grunnlaget for et langt og innholdsrikt friluftsliv med mange fisketurer.

 

Om det er besteforeldre som skal ha barna med ut på sine første felles eventyr eller om det er foreldre som skal få barna ut i naturen så passer Eliast fiskesett for de minste barna, så lenge de klarer å svinge med stanga og sveive inn sena.

 

 

Den lille redningsskøyta Elias har egen klubb

Elias er velkjent for de lfeste barn fra Barne-TV og YouTube. Fiskeutstyret fra Elbe er basert på seriens karakterer og er laget for å øke fiskeinteressen og opplevelsene i naturen for barn. Redningsselskapets landsdekkenede klubb for barn som heter Eliasklubben  er til for barn fra 4 til 10 år. Der for barna mulighet til å forme get innhold og foreslå aktiviteter, samt å starte lokale klubber.

 

Eliasklubben er Redningsselskapets klubb for de aller minste. Her lærer barna mer om havet og de som bor der, sjøvett og andre morsomme ting!

 

Skitt Fiske!

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support