333954

Eberlestock H2 Gunrunner Timber veil

Varenr: 213227
2 299,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

 Eberlestock H2 Gunrunner

 

H2 Gunrunner er en minimalistisk, lettvekts-riflesekk. Den er designet for rask tilgang til våpenet, og har akkurat den mengden oppbevaring som trengs for en dags utflukt. Det øverste rommet har en god størrelse for avstandsmåler, lokkefløyter osv. Hovedrommet er dimensjonert for det nødvendige til en dagstur, som mat, ekstra klær osv. 

 

Pakkevolum: 16L

Vekt: 1,3kg

 


Terningkast 6 i bladet Jeger nr 08/2020

Etter å ha brukt minimalistiske Eberlestock H2 Gunrunner gjennom en jakthøst, er det uaktuelt å gå tilbake til den gamle, slaskete rypesekken. 
I hvert fall på korte turer når været er bra. For selv om Gunrunner-konseptet ikke inneholder noen direkte nyvinninger, er det så genialt at vi vil påstå at sekken høyner tur- og jaktopplevelsen minst et par hakk.

 

Ellers har sekken god lufting i rygg­ stykket, mye bedre enn vi er vant til fra norske jaktsekker. Det har særlig stor nytte på en sekk som er tiltenkt høyt bevegelses­ nivå med dertil svetting. Vi har rett og slett blitt glad i Gunrunner. Vi snakker her om en perfekt jaktsekk for korte turer til post eller dagsturer på rype­ jakt tidlig i sesongen. Hele tiden med armene fri, samtidig som våpenet er skudd­klart på få sekunder.

 


 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support