441612 441612 441612

Drysure Active Skotørker Black/orange S

12 ganger raskere enn lufttørking

Varenr: 248910
349,-
FargevariantBlack/orange
Vis varianter som liste
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse
Drysure - den originale, strømløse og bærbare tørkeren som begrenser bakterieveksten i skoene/fottøyet trygt og skånsomt uansett hvor de oppbevares.


Drysure Active er laget av silisiumoksidskuler innkapslet i en sokk kombinert med ett strategisk Veroni perforert ytterskall som gjør det enkelt å entre støvelen/fottøyet og nå helt fram i tåspissen - som igjen gir optimal luftstrøm gjennom hele fottøyet for å gi optimale forhold til effektiv tørking. Før og etter bruk skal DRYSURE oppbevares i en lufttett plastpose som medfølger produktet for å holde fukt ute. Man trenger ikke å legge dem i posen etter bruk, man kan også bare flytte dem fra det ene fottøyet man har tørket over til det nye fottøyet som nylig har vært i bruk og er fuktig.


F.eks. om man skal ut å trene så tar man dem ut fra treningsskoen, langrennstøvelen, sykkelskoen osv. som Drysure har tørket over natten og flytter dem over i hverdagsskoen som man har brukt på jobb og fritid gjennom hele dagen.


Husk å «lade» Drysure etter 7-10 dagers bruk.


Drysure Active passer til alt fottøy med vanlig ankelhøyde som løpesko, fotballsko, sykkelsko, golfsko, lave skistøvler, hverdagssko, fritidssko osv.


Drysure Extreme passer til alpinstøvler, snowboardboots, gummistøvler, jaktstøvler, høye skistøvler osv.


1.Ingen varme eller strøm er nødvendig.

2. 12 ganger raskere enn lufttørking.

3. Støvler/boots tørker skånsomt og trygt over natten med DRYSURE, småsko tørker vanligvis på så lite som 6-8 timer.

4. Tørking uten en varmekilde er den eneste trygge måten å tørke varmestøpt fottøy (f.eks. alpinstøvler og snowboardboots) eller for produkter laget av andre  kostbare materialer som fottøy laget av lær f.eks. fotballsko, fjellsko, hverdagssko.

5. Trådløs tørking gjør at brukerne kan tørke på farten umiddelbart etter bruk uten å måtte være avhengig av en strømkilde. Fottøyet kan f.eks. ligge å tørke i treningsbagen på vei hjem eller i kofferten om bord på flyet.

6. Reduserer dårlig lukt som følge av at den begrenser den bakterielle soppveksten.

7. Formen på DRYSURE er utformet for angripe målrettede områder som tå og hæl hvor svette og fuktighet akummuleres som aller mest i fottøy.

8. Absorberer fukt i 7-10 dager før den må «lades» opp. Reaktiveres ved å ta ut sokken med silicagel fra skallet og plassere KUN sokken i en stekeovn (1-2 timer i 100 C) på funksjonen varmluft eller på en varmeovn/radiator under oppsikt eller ute i direkte sollys.

 • DRYSURE ACTIVE SMALL = US WOMEN’S 6-9, MEN’S 5-7 (EU 35-39)
 • DRYSURE ACTIVE LARGE = US WOMEN’S 10+, MEN’S 8+ (EU 40+)
 •  


    
  Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Support