336061

Storfangst Reveskrik

Realistiske reveskrik til lokk i løpetid

Varenr: 213919
199,-
-+
5 stk på nettlager
  • 5Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Lokking med reveskrik i løpetida er fortsatt litt i startgropa, men med ei bra fløyte og utført på rett måte kan det absolutt være meget effektivt, og ikke minst utrolig spennende.
Hannreven og hunnreven lager ulike lyder i løpetida. Hannrevens 3 korte avdempede skrik er rimelig enkelt å få til med denne fløyta.
Hunnrevens lengre skrik, reveskriket de fleste kjenner, krever litt mer øving. Men jeg har foreløpig ikke vært borti noen fløyter som klarer å etterligne skriket like bra.
Det var selvsagt Ulf Lindroth som tipset meg om denne fløyta, og han er i vinter på en lengre reise der han skal satse fullt ut på lokking i løpetida, og da er det denne fløyta han bruker.
Fløyta puttes helt inn i munnen, og presses opp mot ganen. Tunga må berøre membranen for å få lyd. Jo mer press på membranen, jo lysere lyd. Ved å da blåse luft ut vil man få lyd i fløyta. Etter litt trening finner man ut hvor i munnen man skal ha fløyta for å få de rette lydene. Ved å bruke hendene foran munnen vil man også kunne finjustere lydene.
Siden med skrift på skal være opp mot ganen, og enden med mebranen skal være nærmest åpningen av munnen.

Ei fløyte revejegeren absolutt bør ha i samlinga. Løpetida er ei tid da reven ikke reagerer noe særlig på de vanlige lokkefløytene. Og å lokke til seg en skrikende rev, og høre den komme nærmere, er jo den ultimate lokkeopplevelsen. Også MEGET bra under åtejakt. Har fått rapporter fra flere jegere som lokket rev inn på åta med reveskriket i fjor vinter.

 

Obs: Dette er egentlig en kalkunlokk, men gir fantastiske reveskriklyder.

 

Amerikansk navn: Premium Flex, Raspy old hen

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support