Villmarksmessa

CZ 457 Synthetic 22LR våpenpakke

Med kikkertsikte og lyddemper

Varenr: 237442
8 699,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

CZ 457 Synthetic 22LR er den nyeste oppgraderingen av CZ 455 som i mange år har vært en av de mest solgte salongriflene i Norge. Leveres med Nikko Stirling Mountmaster 3-9x40 kikkertsikte som er ypperlig for salongrifler. Har også A-Tec Forest 22LR lyddemper som er en robust og god demper til dette kaliberet.

 

 

Pakken inneholder

  • CZ 457 Synthetic 22LR
  • Nikko Stirling Mountmaster 3-9x40AO HMD
  • A-Tec Forest 22LR 1/2" x 20 UNF

 

 

CZ 457 Synthetic 22LR - Våpen

CZ 457 Synthetic 22LR er den nyeste oppgraderingen av CZ 455 som i mange år har vært en av de mest solgte salongriflene i Norge. CZ 457 har oppgradert både den justerbare avtrekkeren, ny sikring på høyre side av låskassen, 30 grader mindre vingel på sluttstykket, mulighet for å fjerne bolten med egen utløser på siden av låsekassen.

Tennstempelet er produsert i nytt materiale som gir raskere anslag en på CZ 455. Avttrekket er nytt og justerbart fra 8-15N.

Forbedret design på bedding og mer moderne skjefter som er ergonomisk en tidligere CZ modeller.

CZ 457 er utrolig lett salongrifle som veier kun 2,4kg (med tomt magasin). Leveres med CZ sin Soft-Touch coating for komfortabelt grep på rifla som du kan stole på når du jakter eller skyter på skytebane.

Som på CZ 455 kan dette løpet også skiftes ut med CZ 17HMR løp.

CZ 457 Synthetic har også fått en avansert antikorrosjonsbehandling på metalldelene for å beskytte mot rust og gir beskyttelse mot elementen

 

 

Nikko Stirling Mountmaster 3-9x40AO HMD - Kikkertsikte

Nikko Stirling Mountmaster er kikkertsikter som passer perfekt til salongrifler. Kikkertsiktene er støttestet og nitrogenfylt fra fabrikken for dugg og vanntetthet for garantert funksjon, uansett om du er ute på jakt eller på skytebanen. Alle modellene i serien har Half Mil Dot retikkel og leveres komplett med 3/8" (9-11 mm) kikkertmontasje.

 

 

A-Tec Forest 22LR 1/2" x 20 UNF - Lyddemper

A-TEC Forest er en robust rimfire-modell godkjent og beregnet for bruk på cal .22. En av de beste demperne på markedet for .22.

?

 

 

Våpen handleguide – Hvordan handle våpen på nett

  1. Bestill våpenet du ønsker på nettsiden vår.
  2. Etter at ordren er lagt, må du fremvise politigodkjent våpensøknad. Dette kan gjøres ved oppmøte i vår butikk i Sandefjord eller kan sendes oss i Posten.

 

 

NB! Husk å sende originalt sett av våpensøknaden med både hvit, gul og blå del, samt kopi av gyldig ID med bilde f.eks. førerkort, pass eller bankkort. Ikke send original ID. Vi må motta alt dette før våpen kan sende eller utlevere våpen.

 

 

Send våpensøknaden til:

Skitt Fiske AS
"Våpensøknad"
Nygårdsveien 78
3221 Sandefjord

 

For å lese våpenloven kan du besøke nettsiden til lovdata.

?
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support