441100 441100 441100 441100 441100 441100 441100 441100 441100 441100 441100

Bushnell Equinox Z2 4,5x40 monukular

Bushnell monukular nattkikkert

Varenr: 248740
5 449,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 11 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Bushnell Equinox Z2 4,5x40 er en monokulær nattkikkert som lar deg se mål mer enn 220 meter unna deg, dag eller natt med en innebygd IR-lys. Equinox Z2 lar deg strømme video direkte til mobilenheten din og lar deg kontrollere både zoom, videoopptak, bildeopptak og IR-lysstyrke direkte fra mobiltelefonen din.

 

  • HD video opptak i 1080P kvalitet
  • Last opp video og bilder til smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner for rask deling.
  • Innebygget IR-lyskilde gjør det mulig å se mål på langt hold bådedag eller natt


 

Omtale på Shooting Illustrated

Sitat (oversatt): "Hvis, som meg syntes $5000 er litt mye å bruke på en enkelt optikk som egentlig bare er nyttig om natten, er Bushnell Equinox Z2 et helt akseptabelt og faktisk et ganske nyttig kompromiss som du vil være glad for å ha på en mørk, måneløs natt når det er action på gang"

Ed Friedman, Produktanmeldelse: Bushnell Equinox Z2 Night Vision Monocular

Les hele omtalen av Bushnell Equinox Z2 på Shooting Illustrated her (åpnes eksternt).

 

Observer dine omgivelser i totalt mørke

Utstyrt med en kraftig innebygd infrarød lyskilde, muliggjør Bushnell Equinox Z2 Night Vision Monocular at du ser et klart bilde, selv under dårlige lysforhold og i totalt mørke.

 

Den infrarødfølsomme CMOS-sensoren gir kant-til-kant-bildeoppløsning og enestående bildekvalitet, mens flerlags coatingen på optikken øker lysgjennomgangen og reduserer gjenskinn for et mest mulig klart, opplyst bilde.

 

Med 4,5x forstørrelse og en 40 mm objektivlinse lar denne kompakte monokulare nattkikkerten deg effektivt se objekter opptil 220 meter unna i nattmodus når det infrarøde belysningsnivået er satt til høyeste nivå.


 

Spill inn og strøm video

Ikke bare kan du se motivet ditt LIVE om natten med Equinox Z2, du kan også dele stillbilder eller videoklipp. Bare sett inn et micro SD-kort (ikke inkludert, kjøpes separat) for å ta video av høy kvalitet (opptil 1080p) og bilder. Last deretter enkelt opp filene til smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

 

Du kan også streame live videoopptak via Wi-Fi ved å bruke Bushnell Equinox-appen, som har menyalternativer for fjernbetjening og er ideell for overvåking og kontroll av en stativmontert Equinox Z2-enhet.

 

 

Omfattende og rimelig løsning for nattkikkert

Selv om nattkikkerter er ekstremt nyttige, har de fleste nattkikkerter til nå vært uoverkommelig dyre for folk flest. Bushnell Equinox Z2 Monocular er en robust, men rimeligere alternativ for å kunne se klart i mørket. Enten du ønsker å bruke nattegenskapene til rekreasjonsformål som jakt, fiske og camping, eller for sikkerhets- og overvåkingsapplikasjoner, tilbyr Equinox Z2 de omfattende funksjonene du trenger til en mer konkurransedyktig pris sammenlignet med andre nattkikkerter.

 

Bushnell - Industrileder innen høy-ytelse sportsoptikk

Siden 1948 har Bushnell sitt ledende prinsipp vært å tilby den høyeste kvaliteten, mest pålitelige og rimelige sportsoptikken på markedet. Deres prisbelønte produkter forbedrer gleden av enhver friluftsaktivitet og gir alle mulighet til å komme seg ut og oppleve lidenskapen sin på nært hold.

 

Ved å kombinere banebrytende design og klassens beste ytelse med en forpliktelse til å være tilgjengelig for alle, er Bushnell et av de mest anerkjente og anerkjente sportsoptikkmerket i verden.

Spesifikasjoner og nøkkeltall

Modell Equinox Z2
Bushnell varenr 260240
Forstørrelse 4,5x
Objektiv 40mm
Avstand 229m / 750 fot
Innebygget IR-lyskilde Ja
1080P HD Ja
Wi-Fi Ja
App Ja
Audio/Video Ja
Batterier Medfølger ikke, kjøpes separat
Farge Svart
Lengde 164mm
Bredde 98mm
Høyde 62mm
Vekt 623g
Produkt type Digital nattkikkert
Batteri type 4 x AA
Minnkort Micro SD (max 32GB)

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support