369594 369594 369594 369594

Brynje Super Thermo Shirt w/inlay S

Marine

Varenr: 225011
524,-Kampanjepris
699,-Ordinær pris
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Super Thermo Shirt med skulderinnlegg. Unisex.

Super Thermo Shirt er perfekt innerst mot huden på kalde eller fuktige dager. Trøya passer for trening og mange ulike friluftsaktiviteter. Skulderinnleggene gjør det komfortabelt å bære sekk.

Trøye med lang arm, rund hals og skulderinnlegg for bedre komfort. Netting i 100% Polypropylene. Få kontaktpunkter mot huden sikrer god fukttransport og ventilasjon ved aktivitet, samt isolerer optimalt ved statisk ro. 

 

Brynje Super Thermo er ideelt for både høy og lav aktivitet, i kaldt eller vått vær. Nettingundertøy er mye brukt på kalde ekspedisjoner og av Forsvaret, og det er ikke uten grunn: Ved høy aktivitet produserer kroppen svette for å kjøle deg ned. Nettingens unike konstruksjon gir få kontaktpunkter mot huden; dermed får du luftsirkulasjon samtidig som damp og overskuddsvarme fraktes vekk fra kroppen. Ved lav aktivitet holder nettingen på varmluften slik at du får et isolerende lag nærmest huden. Nettingen motvirker også kuldebroer fordi det dannes et sammenhengende luftlag mot huden. På grunn av denne dobbeltvirkningen holdes kroppstemperaturen under kontroll – som en termostat. Overoppheting og nedkjøling er hovedårsakene til energitap, og Super Thermo netting forhindrer begge deler.



Super Thermo, vårt beste nettingundertøy er produsert i Polycolon som har overlegen fuktighetstransport og høy isolasjonsevne. Nettingundertøy har en unik konstruksjon med en rekke enestående egenskaper;

Produktegenskaper:

  • Størrelse/passform: unisex, smal passform, plagget er langt og utvider seg i bredden.
  • Kløfri og ideell for alle som ikke tåler ull mot huden. Forårsaker ikke allergi.
  • Skulderinnlegg for økt komfort når du bærer sekk
  • Unik nettingkonstruksjon; få kontaktpunkter mot huden gir optimal isolasjon ved lav aktivitet og effektiv fordampning av overskuddsvarme og fukt ved høy aktivitet.
  • Motvirker kuldebroer ved lav aktivitet.
  • Klistrer seg ikke til kroppen pga. store hull som gir få kontaktpunkter mot huden.
  • Føles svært myk og behagelig mot huden selv om nettingen er grovmasket.
  • Sømmene er flate og gnager ikke.
  • Svært lav vekt; veier 40 % mindre enn bomull.
  • Ekstremt slitesterk: Hyppig vask reduserer ikke kvaliteten, nettingen holder vanligvis i 15-20 år. Plaggene er enkle å reparere og kan resirkuleres. Et miljøvennlig valg; jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for naturen.
  • Lukter lite; nettingkonstruksjonen gjør at plaggene ikke blir "tette" av avfallsstoffer fra kroppen. De ventilerende og isolerende egenskapene bevares godt over tid.
  • Få kontaktpunkter mot huden
  • Ved lav aktivitet sikres optimal isolasjon og kuldebroer motvirkes
  • Ved høy aktivitet fordamper overskuddsvarmen effektivt gjennom nettingen
  • Stoffet tørker raskt
  • Opprettholder funksjonen også på lengre turer
  • Tar nesten ikke opp fuktighet
  • Bluesign® sertifisert
  • Vaskes på max 40 - 60 grader. Ikke bruk tørketrommel.


Super Thermo har meget lav egenvekt og kan kombineres med vårt øvrige undertøy og mellombekledninger.

 

Tekniske spesifikasjoner:

  • Materiale: 100% Polypropylene
  • Vekt: 140g
  • Materialevekt: 140g/m2

 

 

OM BRYNJE
Siden 1887 har familie bedriften Brynje vært kjent for plagg av høy kvalitet. Brynje kan plagg som fungerer i kaldt klima. At eventyrere tok produktene til toppen av Mount Everest først, er bare et bevis. Plaggene har bekreftet sine solide egenskaper både på Nord- og Sydpolen, hos norske redningsmannskaper og norske spesialstyrker. Innovasjon og lekenhet er nøkkelord for Brynje. 

 

HVORDAN KLE SEG

Kle deg i forskjellige lag for å regulere temperaturen og for å holde deg varm og tørr. Hvor mange lag du bør ha styres av aktiviteten, været og hva du selv foretrekker. Det finnes i hovedsak tre forskjellige lag vi vil nevne. Innerlag, Mellomlag og Ytterlag. Hvert lag har en egen funksjon. Innerlaget skal transportere fuktighet vekk fra kroppen slik at du holder deg tørr og varm. Mellomlaget er for isolasjon og varme, mens ytterlaget skal slippe fuktighet ut. Dette laget skal også blokkere for vær og vind.

  

1. Det innerste laget bør være i kontakt med huden din. Her bør du velge et materiale som transporterer fukt godt og som er ettersittende. Ull og polypropylene helst i netting er eksempler på type materiale du bør velge. Unngå bommul da dette materialet tar til seg fuktighet og fort blir fuktig, dette gjør at du fort blir våt og kald. Innerlaget kommer i forskjellige tykkelser og vekt. Velg ut i fra aktivitetsnivå og utetemperatur. Tykkere produkter  kan ha noe dårligere fukttransport en tynnere produkter, men de har bedre isolasjonsevne.

 

2. Mellomlaget bør være noe løsere en innerlaget men fortsatt ha god kontakt med innerlaget for at det skal fungere best. Mellomlaget skal gi deg isolasjon men også frakte fuktighet vekk fra innerlaget til ytterlaget. Fleece, ull, polypropylene, polyester er eksempler på materiale du bør velge. Et stort pluss er om plagget har flere justeringsmuligheter som lang glidelås i front, høy krave, hette, og pulsvarmere.

 

3. Det Ytre laget skal blokkere vær og vind ute samtidig som det lar fuktigheten slippe ut. Vanlige plagg er skalljakker av GoreTex eller lignende materiale. Her er det også viktig med ekstra justeringsmuligheter som ventilasjon under armer, justerbar hette og lang glidelås. Her må du velge ut i fra aktivitet.

 

Ved å kle seg i lag kan man enkelt justere temperaturen ved å ta på seg ekstra plagg eller ta av seg plagg. Vær klar over at klærne fort mister sine egenskaper hvis man ikke følger vedlikeholdsrådene til plagget. Riktige klær gir deg ikke bare en bedre turopplevelse eller treningstur. Den gjør deg også sikrere.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Support