129941

Brynje Arctic Longs u/gylf Sort S

Klær med innebygget "Termostat"

Varenr: 146003
879,-Kampanjepris
1 099,-Ordinær pris
-+
9 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Brynje Arctic Longs uten gylf

 

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

 

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris. 

 

Longs 1/1 ben uten gylf. 100% syntetisk nettingfor. Utside i 80% Merinoull og 20% polyamid for bedre slitestyrke og fukttransport.

 

Temperatur guide

 

MATERIALE:

80% Merinoull 
20% Polyamid – 20,5 Micron 
100% Polypropylene nettingfor. 

 

VEKT: 330 gr.
ART NR: 10400400

 
Support
129941