364456

Browning A-bolt III Composite .308 Win

Varenr: 223317
9 990,-
-+
10 stk på nettlager
 • 0Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

A-bolt III Composite er en internasjonal standard-utgave. Resonans-fri composite stokk og matt blånert pipe, fabrikkgjenget for lyddemper.

 

A-Bolt III er en solid arvtaker etter A-bolt II. Skyvesikring på kolbehals, sikrings-utløser, match-avtrekk, uttakbart boks-magasin (4+1), lyddempergjenger, inflex kolbekappe og button-riflet løp kjennetegner denne rifla. Maksimal kvalitet og bruks-egenskaper for pengene er vektlagt under produksjonen som foregår på Miroku i Japan. Kjempegod å skyte med, gir topp presisjon og funksjonerer utmerket, men den er ingen X-bolt. Her er litt plast og noe enklere løsninger enn på X-Bolten, men stokken er også her resonansfri og alt fungerer utmerket. Enkelte hevder den minner mye om en oppgradert Tikka.

Som hos X-bolt er A-bolt III utstyrt med en genial Inflex kolbekappe som gjør det enkelt å forlenge kolben etter behov, reduserer rekylen betraktelig og tar trykket bort fra kinnet under skuddløsning. Alle A-bolter leveres med et stålforsterket boksmagasin med høy magasinkapasitet, sikring på kolbehalsen og 3 låseklakker for sterkere låsing, kort hevarmsløft og raske skudd. Leveres som seg hør og bør blant kvalitetsrifler i flere låskasselengder, tilpasset det enkelte kaliberet. Foreløpig i short action (.308 Win m.fl.) og long action (.30-06 m.fl.)

Største-delen av riflene som selges i Norge er særnorske modeller tilpasset det norske markedet.

 

 • Skyvesikring på kolbehals
 • Utmerket avtrekk
 • Inflex kolbekappe gir behagelig rekylopptak
 • 4-skudds boksmagasin
 • Buttonriflet løp gir utmerket presisjon
 • Låskasselengde tilpasset kaliberet (Short Action)
 • 51 cm løp ferdig gjenget for lyddemper MF14x1,0
 • Vekt: 3,0 kg
 •  

   

  Våpen handleguide - Hvordan handle våpen

  1. Bestill våpnet du ønsker på nettsiden vår. Husk å kun bestille våpen på en egen ordre.
  2. Etter at ordren er lagt, må du fremvise politigodkjent våpensøknad. Dette kan gjøres ved oppmøte i vår butikk i Sandefjord eller kan sendes oss i posten.

  NB! Husk å sende originalt sett av våpensøknaden, alle tre deler, hvit, gul og blå, samt ID med bilde f.eks. førerkort, pass eller bankkort. Vi må motta alt dette før vi kan sende/utlevere våpen.

  Skitt Fiske AS
  "Våpensøknad"
  Nygårdsveien 78
  3221 Sandefjord

  For å lese våpenloven kan du besøke nettsiden til lovdata.

  Alternativer
  Support
  364456