Leter du etter våpen og ammunisjon?

Skitt Jakt har alltid hatt et rikholdig sortiment der jegere over hele landet har kunnet finne alt de trenger fra våpen og ammunisjon til bekledning, hundeutstyr og tilbehør til jakten.

 

"På grunn av utfordringer med annonseringsløsninger der bruk av våpen og ammunisjon ikke er tillatt har det vært umulig for oss å få synligheten vi ønsker ute i markedet", forteller daglig leder Anders Amundsen. "Vi ønsker oss enda flere kunder som kan nyte godt av det enorme utvalget vårt og løsningen ble altså å fjerne våpen og ammunisjon fra nettbutikken".

 

Jaktansvarlig i Skitt Jakt, Henning Solem forteller at alt av våpen, ammunisjon og hjemmeladingsutstyr vil fremdeles være tilgjengelig i den fysiske butikken i Sandefjord, men dersom man bor et annet sted i landet er det bare å plukke opp telefonen og ringe eller sende oss en epost. "Vi har fremdeles det brede utvalget og har den samme, raske leveringen som før", sier Henning.

 

Trenger du råd, tips, veiledning eller skreddersydde pakkeløsninger står også Henning og de andre på Skitt Jakt klare til å hjelpe deg.

 

 

Du kan ringe oss på : 33 46 07 57  Eller send oss en e-post på: post@skittjakt.no