652522 652522 652522

Blaser M Challenger Airflake Jacket XL

HunTec Camouflage

Varenr: 265676
4 299,-
-+
2 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Blaser M Challenger Airflake jakke er den perfekte jakken for jakt, utendørsaktiviteter og hverdagsbruk. Den er varm, lett og hurtigtørkende, og den har et imponerende lite pakkevolum. Jakken er laget av ultralett 15D polyamid med en spesiell DWR-impregnering som avviser lett regn. Den er isolert med AirFlake-fibre, som er laget av 100 % resirkulert polyester og har en sammenlignbar termisk kapasitet som andedun.

 

  • Varm, lett og hurtigtørkende
  • Vindtett, vannavstøtende, varmende
  • Siste isolasjonsteknologi
  • Lett vekt og pakningsstørrelse

 

Varm teknisk jaktjakke

Oppdag Challenger Airflake-jakken for menn - en lett, hurtigtørkende varm jakke med et imponerende lite pakkevolum! Denne jakken er designet for å oppnå maksimal varmebevaring med minimal vekt.


Utsiden av jakken er laget av ultralett 15D polyamid med en spesiell DWR-impregnering som avviser lett regn.

AirFlake fiberfyll

Fyllet på jakken er laget av AIRFLAKE-fibre, som er laget av 100 % resirkulert polyester og er den syntetiske ekvivalenten til andedun. Fibrene er like lette og luftige som dun og har en sammenlignbar termisk kapasitet, men de kommer seg fullstendig etter å ha blitt komprimert eller blitt våte og går tilbake til sin opprinnelige tilstand når de pakkes ut eller tørkes, i motsetning til andedun. Så du kan være trygg på at jakken vil beholde sin isolasjonsevne selv etter mange bruk.

 

Innvendig er jakken isolert med AIRFLAKE-fibre, et gjennombrudd innen bærekraftig design da de er laget av 100 % resirkulert polyester. Disse syntetiske fibrene etterligner loften og lettheten til tradisjonell andedun, og tilbyr sammenlignbar varmeeffektivitet. Den bemerkelsesverdige forskjellen ligger i deres motstandskraft: AIRFLAKE-fibre spretter seg helt tilbake etter kompresjon eller eksponering for fuktighet. I motsetning til naturlig andedun, gjenvinner de sin opprinnelige tilstand ved utpakking eller tørking. Dette sikrer at jakken opprettholder sin isolasjonsevne selv ved langvarig bruk.

 

Fordeler med den nye AirFlake-teknologien

  • Myk og lett: Takket være sin unike struktur er AirFlake myk og fyldig på samme tid. Den fanger en stor mengde varm luft og tilbyr en sammenlignbar termisk kapasitet til dun, men veier like lite. Sammenlignet med vanlig polyesterpolstring er AirFlake mye lettere.
  • Høy loft og hurtigtørkende: AirFlake-fiber forhindrer raske varmetap. Den kontrollerer varmetapet selv når den er våt, avviser vann, transporterer raskt bort fuktighet og beholder sin opprinnelige form.
  • Ekstremt robust: AirFlake-fibre viser nesten ingen tap av volum etter 30 vask. Sammenlignet med vanlig polyester scorer de også høyt i kompresjons- og gjenvinningsytelse.
  • Enkelt stelle og transport: Produkter med AirFlake-fylling kan enkelt vaskes og tørkes hjemme ved behov og har et lite pakkevolum takket være deres kompakte struktur.
  • Bærekraftig og miljøvennlig: Sist men ikke minst er AIRFLAKE-fibre laget av 100 % resirkulerte materialer.

 

Andre praktiske detaljer ved Challenger AirFlake-jakken for menn: du kan gjøre om den høyre av de to håndvarmerlommene til en lomme for oppbevaring av jakken. Inne i jakken er det to innerlommer med strikk. Nederkanten og mansjettene er også elastiske for perfekt passform og for å holde kald luft ute.Challenger Airflake-jakken kombinerer funksjonalitet, lettvekt og bærekraft i ett produkt. Enten det er for jakt, utendørsaktiviteter eller hverdagsbruk, vil denne jaktjakken gi deg maksimal komfort og varme samtidig som den er miljøvennlig.

 

Yttermateriale

Laget av ultralett 15D polyamid, har jakkens eksteriør en spesialisert DWR-behandling som sikrer motstand mot lett regn. Regndråper perler rett og slett opp og ruller av.

 

Farge eller kamuflasje

Blaser Challenger Airflake kommer i fargen Dark Brown og i HunTec kamuflasemønster. HunTec er ikke bare enda et mønster trykt på stoff, det er en omhyggelig utformet løsning som utnytter avansert teknologi og en dyp forståelse av dyrenes syn.

 

Blasers eksperter har nøye utviklet denne kamuflasjen for å utnytte det visuelle spekteret til viltdyr. Resultatet er et mønster som effektivt bryter opp omrisset og skjuler din tilstedeværelse, noe som gir deg en klar fordel i feltet.


 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support