431566 431566 431566 431566 431566

Blaser Carbon Shooting Stick 2.0

Skytestokk i karbon for feinsmeckeren

Varenr: 245573
4 049,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Blaser Carbon Shooting Stick 2.0 setter nye standarder. Takket være de gjennomtenkte og praktiske jaktoptimaliseringene er siktestokken ikke bare den ideelle løsningen for et sikkert skudd under vanskelige forhold, men også enda mer behagelig å bruke.

 

Det patenterte pistolgrepet, som gjør at riflen kan forbli trygt på målet over en siderekkevidde på 20 meter (referert til 100 meter skyteavstand), er uendret. Hvilegaffelen, som er plassert på pistolgrepet og som våpenet hviler i - med mindre våpenets fortre er koblet direkte til målstokken ved hjelp av en tapp - er pålitelig festet av en ny sikkerhetsglide.

 

De oppdaterte elastomer vrilåsene for høydejustering gir en betydelig fastere stramming og dermed et enda mer stabilt stativ i enhver jaktsituasjon.

 

I tillegg hjelper en diskret trykt måleskala opp langs siden på bena til å raskt og pålitelig justere skytestokken til samme høyde hver gang.

 

En avtakbar og lengdejusterbar snor sikrer samme spredning av bena på skytestokken hver gang. En verdifull tidsbesparelse når ting skal gjøres raskt og sikrer sammeskyteposisjon som sist.

 

Fotseksjonene er nå laget av hard gummi i stedet for aluminium som før, og reduserer dermed eventuell støy til et absolutt minimum.

 

Testet av Norges jeger- Og fiskerforbund sitt medlemsblad, Jakt & Fiske juni 2022

Sitat fra testen: "En firebeint skytestokk tilbyr overraskende stabil stående skyting. Blasers variant har også et dreibart håndtak, som øker fleksibiliteten." + "Jeg har brukt skytestokken på skytebanen, og synes den var rask å sette opp og justere. Med pistolgrepet på dreiegaffelen var det lekende lett på justerte seg sideveis inn på målet. Utslaget er nesten 20 meter på 100 meters hold, så her trenger en ikke «gå» med beina for å være på målet. Bruk av skytestokk krever gjerne litt øvelse, men denne versjonen synes jeg var relativt intuitiv. Den er heller ikke dyrere enn tilsvarende karboniserte utgaver på markedet."

Les hele testen her (krevr medlemskap/abonnement)

 

Testet av bladet Jakt & Fiske nr 6 2023 til 5,5 av 6!

Sitat fra testen: " Forseggjort i karbonmodell, enkel i bruk og enkel å justere høyden på. Har høye vugger til rifleanlegget og pistolfgrep som fungerer intuitivt og forenkler skyting mot bevegelige mål. Mulig å kjøpe "singel-leg" som tillegg. Det gir et veldig godt femte støttepunkt til stokken, som blir så stødig at man man skyte inn rigfle stående, samt at stokken da kan stå av seg selv. Fritt fram for å bruke begge henda på kikkerten eller rundtlokkefløyta. Ekstrautstyret øker vekta, som selv uten ekstra ben er høyere enn selv aluminiumsmodellene (i testen), men belønnes for godt og velfungerende design. En stokk for feinschmeckere!"

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support