Blaser K95 Norway/Swarovski Z8i 1,7-13,3

Lett enkeltskudds rifle med Swarovski

Varenr: 206178
69 048,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Lettvekts enkeltskudds rifle fra Blaser i unik kombinasjon med Dwarovski kikkert.

 

Denne våpenpakken inneholder

  • Blaser K95 Norway 7x57R
  • Swarovski Z8i 1,7-13,3x42 P L 4A-I
  • Innomount Blaser 30mm montasje

 

Blaser K95 er markedets letteste og minste enkeltskuddrifle! 

 

  • Manuell oppspenner
  • Brekkvåpen låsing
  • Snellert avtrekk
  • Robust overflatefinish på løp og baskyle
  • Original Blaser sadelmontasje
  • Sammenleggbar

 

Eksakt

Målsetning: ett skudd. Å treffe målet er en kombinasjon av flere detaljer. Det er viktig å kjenne til alle detaljene.

Blaser presisjonsavtrekk: Uten tidsforsinkelse, fra tankens impuls til kontrollert treff: Avtrekkeren på K95 har svært gode tørre egenskaper – den viktigste forutsetningen for et eksakt skudd.
Blaser brekkblokklås: Pålitelig og sterk, utviklet for svært høyt gasstrykk, også ved konstant, vedvarende høy belastning.
Hamret løp og kammer: Presisjon og lang levetid: Løp og kammer er kaldhamret, og er helt konsentriske.
Blaser sadelmontasje: Løp og kikkertsikte – en eksakt treffende enhet: Montasjefestene ligger direkte over kammeret, løpet kan svinge helt fritt, treffpunktet forblir alltid konstant
 
Sikker

De høyeste standardene. Blaser har i mange tiår satt nye standarder for sikker håndtering av jaktvåpen.

Manuelt sikringssystem: Intet mekanisk system er sikrere enn en uspent slagfjær. K95 spennes bevisst akkurat før skuddet. Ett trykk på oppspenneren rekker for å gjøre at den glir tilbake: Da er slagfjæren spent på nytt.

Automatisk sikring: Når våpenet åpnes, spennes låsen automatisk ned for å minimere risikoen for en utilsiktet skuddutløsning.

Beskyttelse mot uautorisert bruk: Brekkblokken med innebygget slagbolt kan fjernes fra K95 låskassen med kun to grep. Uautoriserte kan ikke lenger skyte med K95.
 
Håndtering

Det mest temperamentsfulle Blaser-våpenet. Ingen andre er så lette, kompakte og håndterlige. K95 er ideell for fysisk krevende jakt i hele verden.

Optimal balanse: Rask anlegg uten rykk takket være kompakt konstruksjon og jevn vektfordeling.

Enkel demontering: K95 kan tas fra hverandre på sekunder, legges i ryggsekken og settes sammen igjen uten at treffpunktet endres.

Lett å håndtere: Ytelse og presisjon i en kompakt og lett design.

Sikker transport: Godt beskyttet og diskret. Den kompakte kofferten ser nesten ikke ut som en våpenveske.
 
Pålitelighet

Slank og sterk. Man oppdager ikke styrken og robustheten til den delikate børsen. Men K95 er laget for de høyeste belastningene.

Rask å demontere – enkel rengjøring: Du kan ta K95 fra hverandre og sette den sammen igjen på sekunder. Også rengjøringen er problemfri: Enten det dreier seg om snø, smuss eller nåler fra trær, er K95 lett å demontere og gjøre ren.

Godt beskyttet mot korrosjon: Alle metalldeler er enten laget av korrosjonsbestandige materialer, eller er de beskyttet mot korrosjon ved hjelp av en spesiell overflatebehandling. Innsiden av løpet og kammeret er polert.
 
Mangfoldig

Unikt multitalent. K95 er en unik kombinasjon med temperament, høyeste presisjon og allsidige bruksmuligheter. Den er tilgjengelig i tallrike kalibre og varianter, og lar seg sette sammen modulært.

Vekselløp med mange kalibre: Det rekke å skyte inn hvert løp én gang, deretter er løpet klart for umiddelbar bruk.

Enkelt bytte av kikkertsikte: 95 er utstyrt for den originale Blaser sadelmontasjen. Du kan bruke ulike, innskutte kikkertsikter om hverandre på de respektive løpene.

 

 

Swarovski Z8i 1,7-13,3x42 P L 4A-I

For de mange aspektene ved jaktens utfordringer
 
Det allsidige kikkertsiktet som leverer resultater ved drivjakt og smygjakt.
 
Enestående funksjoner
 
Forbløffende allsidighet
Det enestående synsfeltet gir oversikten du trenger for drivjakt. Samtidig er Z8i 1,7-13,3x42 P så kraftig og lett at det er en nytelse å bruke ved fjelljakt.
 
Fleksibilitet under jakten
Flexchange, det utskiftbare 4A-IF-retikkelet, lar deg tilpasse retikkelet etter viltet du jakter på.
Når styrke og skjønnhet blandes naturlig, dannes det noe unikt. Dette har inspirert Swarovski til å lage et mesterverk som heter Z8i.
 
Optimal ytelse - Perfekt designet

Z8i markerer en milepæl fra SWAROVSKI OPTIK. Dette rifle siktet's 8x zoom og fremragende optikk sikrer at du ikke kunne være bedre rustet for alle typer jakt. Den slanke 30 mm (1,2 tommer) sentrale røret blander også sømløst med alle jakt- og skytevåpen. I tillegg vil det personlige ballistiske tårnet og FLEXCHANGE, det første valgbar 4A-IF-retikkelet, gi deg maksimal allsidighet i enhver jaktsituasjon.

 

8xZoom uten sidestykke
Z8i-kikkertsikte omdefinerer ytelse fullstendig med 8xZoom og enestående optikk. Dets optimale synlige detaljer er imponerende, basert på høy forstørrelsesgrad, kompromissløs bildedefinisjon gjennom hele synsfeltet, og utmerket brukerkomfort for rask oppdagelse av mål.
 
Perfekt designet
Det slanke 30mm røret passer naturlig på ethvert jaktvåpen. Den perfekte ergonomiske beslysningsenheten og de store betjeningsfunksjonene gjør den rask og pålitelig å håndtere.
 
Ubegrenset allsidighet
Z8i-familien er laget imponerende allsidig takket være et fleksibelt ballistikktårn som er enkelt å feste, et valgbart retikkel og kraftig 8xzoom. Et kikkertsikte for et hvert jaktscenario.
 
Tett på målet
Z8i-siktets imponerende 8xZoom symboliserer mer enn allsidighet. Det representerer kompetansen Swarovski har opparbeidet fra egen jakterfaring. De unike innovasjonene fortsetter å glede jegere. Og Swarovski fokuserer på kontinuerlig forbedring.
 
De åtte tar deg til neste nivå
Hvordan er det mulig å implementere 8xZoom i et slankt kikkertsikte og optisk system i tråd med kvalitetsstandarder ved Swarovski Optik? Med utholdenhet, ekspertise og fremtidsvisjon.
 
Ekte 8xZoom - Enestående synsfelt, flere detaljer.
8xZoom sørger for at du er perfekt utstyrt for enhver jaktopplevelse. Mange års innsats ligger bak utviklingen av dette optiske mesterverket med lang rekkevidde. Det er takket være dette at 8xZoom kan implementeres i et slankt rør som passer til ethvert jaktvåpen når det gjelder design og vekt.
 
Kompromissløs skarphet
igjen tar Swarovski optik ting til et nytt nivå med Z8i.siktets optiske system. Den raske oppdagelsen av mål, spesielt når du inntar posisjonen raskt, omdefinerer brukerkomfort. Z8i tilbyr også kompromissløs bildedefinisjon fra den minste til den største forstørrelsen.
8xZoom kombinerer stort synsfelt med høy detaljnøyaktighet.
 
PERSONLIG BALLISTIKKTÅRN
Et tårn for enhver mulighet
 
Med personlig ballistikktårn (BFT) kan du dekke alle muligheter. Det kan brukes som et topp- eller sidetårn, og kan kombineres med alle de tilgjengelige retikkelene.
 
Det personlige ballistikktårnet (BFT) kan konfigureres separat og gjør at du alltid kan følge målet på de ønskede avstander. hvis det brukes som et topptårn, kan dette kompensere for skuddbanens fall. Når det brukes som et sidetårn er det best egent for vindjustering eller til å estimere lead-avstand. det er fleksibelt, kan festes uten verktøy og kan brukes sammen med ethvert retikkel. En låsmekanisme hindrer også at du vrir det utilsiktet. Fordelene med BFT er at det kan monteres som et topp- eller sidetårn på alle Z8i-modeller - du kan bestemme hvilken kombinasjon som passer deg til et hvert jaktscenario.
 
FLEXCHANGE (Kun på 4A-IF retikkelet)
Det første valgbare retikkelet
Swarovski Optik kombinerer 4A-I-retikkeletmed CD-I med et knappetrykk. Dette er perfekt hvis du vil tilpasse retikkelet etter ulike jaktsituasjoner
 
Valgbart retikkel
Det nye Flexchange 4A-IF-retikkelet er spesielt utviklet av Swarovski Optik for drivjakt. En opplyst ring kan slås på og av med et knappetrykk. Fordelene er at du raskt kan tilpasse retikkelet til jaktsituasjonen fremover og å oppnå større fleksibilitet for enhver jaktutfordring.

 

Designet uttrykker optimal ytelse
Z8i er bevis på at et kraftig kikkertsikte også kan sette nye standarder når det gjelder design og ergonomi. Det elegante 30mm røret og belysningsenheten gjør ikke bare kikkertsiktet attraktivt å se på, men også gjør det raskere å håndtere.
 
Form og funksjon forenet
Det er tilsynelatende små detaljer som gjør stor forskjell. For eksempel gjør den slanke belysningsenheten Z9i-siktet mer praktisk å bruke. Eller parallaksejusteringen som også er enkel å justere når du er i posisjon.
 
På målet i bildet
Kikkertsikter er vanligvis innstilt til å være parallaksefrie inntil 100 meter. på en slik avstand er både målet som observeres, og retikkelet på samme plan. Z8i-siktets parallaksetårn lar deg stille inn et parallaksefritt bilde, som du raskt kan justere selv i skuddposisjon. Låsen ved merket for 100 meter lar deg stille inn parallaksetårnet enkelt og driftssikkert selv i skumring.
 
Jakt med stil
Z8i har klare linjer, et slankt 30mm rør, et kompakt design for et elegant utseende som uovertruffent, og passer til ethvert jaktvåpen.
 
Klar dag og natt
Den slanke retikkelbelysningen er helintegrert i designen, med justeringsknapper øverst for maksimal komfort ved bruk. Den tilbyr dag- og nattmodus, en minnefunksjon som automatisk gjenoppretter det siste lysstyrkenivået du valgte når den er slått på, og 64 lyskontrollnivåer. Swarolight, den automatiske av/på-timeren med tiltsensor, gjenkjenner om Z8i er i skuddposisjon eller ikke. Dette sparer batteriet og forlenger brukstiden.

 

 

Tekniske data  
Forstørrelse 1.7-13.3x
Effektiv objektiv linsediameter (mm) 13.6-42mm
Utgangspupill diameter (mm) 8.1-3.1mm
Utgangspupill avstand (mm) (Øyeavstand) 95mm
Synsfelt (m/100) 25.2-3.1m
Synsfelt (grader) 14.4-1.8°
Synsfelt synlig (grader) 24°
Dioptisk kompensasjon -3 to +2
Lysgjennomgang (%) 93 %
Twilight factor (skumringstallet) basert på ISO 14132-1 4.8-23.6
Impact point corr. per click (mm/100 m) 0.36 / 10
Max. elevation / windage adjustment range (in/100 yds / m/100 m) 54 / 1.5
Paralaksejustering (m) 50-8
Objective filter thread M 44x0.75

 

 

Tekniske data  
Lengde (mm) 336mm
Vekt (mm) 620g
Sentertube diameter (mm) 30mm
Funksjonstemperatur -20 °C / +55 °C
Lagringstemperatur -30 °C / +70 °C
Vanntetthet 4 m vanndybde (inert gas filling)

 

 

Belysning egenskaper  
Lysstyrke nivåer Skumring: 0 - 32 / Dag: 33 - 64
Driftstid Skummringsfaktor på medium lysstyrke: 1,400; Dagslys faktor på medium lysstyrke: 180

 

 Innomount Blaser, 30mm

Spesifikasjoner:
·Ringer: 30mm
·Materiale: Aluminium
- Passer til Blaser K95

Support
312497
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er ikke på lager, men dersom du bestiller vil vi bestille den inn fra leverandøren med en gang.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.