398478 398478 398478 398478 398478

Bergara B14 Sporter 6,5x55

Riflepakke med Hawke Vantage 30

Varenr: 234599
11 399,-Kampanjepris
16 085,-Ordinær pris
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassSupport
Beskrivelse

Pakken inkluderer:

 

 • Bergara B14 Sporter 6,5x55
 • Hawke Vantage 30 WA 3-12x56 L4A
 • Warne Basesett Remington/Sauer 101 Sort
 • Hawke Precision Ringer 30mm Høy

 


  

Produktinformasjon Bergara B14 Sporter 6,5x55: 

I likhet med hele Bergara's B14 serie har modell Sporter en presisjon som overgår konkurrentene takket være Bergaras teknologi innen løpsproduksjon. For den interesserte jeger er Bergara B14 modellenes kvalitet og ytelse lagt over konkurrentene i samme prisklasse.
Direkteavtrekket gir deg en kontant og rent avtrekk og lar deg få muligheten til å utnytte presisjonen i rifla på en best mulig måte.
Sporter modellen leveres med uttagbart magasin som standard. 
Alle B14 riflene garanterer 1 moa eller mindre for 3 skudds samling på 100 meter ved bruk av fabrikk ladet match ammunisjon.
 
Egenskaper for Bergara B14 Sporter:
Monte Carlo stokk i glassfiber.
Modell Sporter leveres med en syntetisk glassfiberforsterket stokk. Under støpe prosessen settes solide søyler i stål inn i stokken permanent noe som sikrer stabilt innlegg for løp/låskasse. «SoftTouch» belegg gir stokken en myk og behagelig overflate som er lett og trygg å bruke selv i tøffe værforhold. 

Bergara mekanisme:
Bergaras B-14 mekanisme er glatt, rask og sikker å bruke. Med to låseklakker og bolt som er avrundet sikres en sikker mating av patroner inn i kammeret. På samme måte fungerer patronutkastet svært godt. Låskassen er ferdig drillet for kikkermontering tilpasset standard baser til Remington 700 serien.

Fast eller løst magasin:
B14 Hunter leveres med løst magasin som standard, men kan bestilles med fast magasin. Magasinkapasitet avhenger av kaliber.

Bergara løp:
Bergara’s løp leveres i 4140 CrMo stål i matt blånert utførelse. Alle løp er gjenget for lyddemper og leveres uten åpne sikter som standard. Ønsker man våpenet med åpne siktet på løpet kan dette bestilles.

  

 

Produktinformasjon Hawke Vantage 30 WA 3-12x56 L4A:


Nye Vantage 30 WA-serien har i tillegg til Vantage-serien fått belyst 5-trinns retikkel i rød/grønn, 30mm rørdiameter og Wide Angle optiskt system. Alle Vantage kikkertsikter er støtsikker, vanntett og nitrogenfylte for å sikre at de er duggfrie. Kikkertene er antirefleksbehandlet og har 11 lag med coating på alle linser for å gi god lystransmisjon og kontrast.  Allsidig, rimelig og eksepsjonell!

Egenskaper:

 • 11-lags full multi-coating
 • Belyst 5-trinns retikkel rød/grønn
 • Fast fokus
 • Støtsikker, nitrogenfylt og vanntett

 

Medfølgende tilbehør:

 • Elastiske linsebeskyttere
 • Linseklut
 • CR2032 Batteri

 

Montasje:

Warne Basesett Remington/Sauer 101 Sort

Hawke Precision Ringer 30mm Høy
 

 

 

Våpen handleguide - Hvordan handle våpen1. Bestill våpnet du ønsker på nettsiden vår. Husk å kun bestille våpen på en egen ordre.
2. Etter at ordren er lagt, må du fremvise politigodkjent våpensøknad. Dette kan gjøres ved oppmøte i vår butikk i Sandefjord eller kan sendes oss i posten.

NB! Husk å sende originalt sett av våpensøknaden, alle tre deler, hvit, gul og blå, samt ID med bilde f.eks. førerkort, pass eller bankkort. Vi må motta alt dette før vi kan sende/utlevere våpen.

Skitt Fiske AS
"Våpensøknad"
Nygårdsveien 78
3221 Sandefjord

For å lese våpenloven kan du besøke nettsiden til lovdata.

Tilpass
Support