379242 379242 379242 379242 379242

Bergara B14 Rimfire 22 LR Steel

Salongrifle

Varenr: 228214
16 990,-
-+
Bestillingsvare (Forventet 9 dager)
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Bergara B-14 Rimfire

22 Long Rifle serien er en naturlig utvikling av konseptet Bergara har jobbet etter i mange år. Bergara har i en årrekke produsert høykvalitets løp til salonggevær for andre produsenter. Med dette som bakgrunn vet vi hva som kreves for å tilfredsstille høye krav som forbrukeren har til presisjon og funksjonalitet.

Med vår ekspertise inne løp og våpenproduksjon er vi i stand til å kombinere ønsket om en 22.LR  rifle med krav om høy presisjon til trening og konkurranse så vel som å tilpasse behovet til jegeren som ønsker et ekstra treningsvåpen på hytta. 

B-14R er konstruert med tanke på presis skyting på lange hold og god treningseffekt opp mot jakt og jegermessig skyting.  Med bakgrunn i Remington 700 konstruksjonen gir B-14R en følelse av å skyte med en fullblods jaktrifle selv om du skyter med kal. .22 LR. Dobbel ekstraktor og løst magasin gir god funksjonalitet og brukervennlighet.   

Treningsmodell

Konstruert for å være en god treningsmodell i kal .22 LR. Basert på Remingtons mod. 700 serie føles denne som en jaktrifle både i størrelse og vekt. En ypperlig salongrifle som gir deg maksimal treningseffekt opp mot regulære jaktrifler. Den kan også bruke Remington 700 stokker, baser og avtrekkere for ytterligere å forsterke følelsen av å ha en komplett jaktrifle å trene med.

HMR stokker

Bergaras egen HMR stokk, formstøpt og aluminium forsterket for maksimal stabilitet. Intergrerte remfester, Justerbar kolbe i lengde og høyde.  Aluminium forsterkningen gjør at stokken kan beddes gjentatte ganger. Løpskanalen i forskjeftet er tilpasset slik fritt flytende løp.


Magasinet er et standard .22LR mag som er bygget i samme dimensjoner som en standard kort action AICS mag.

 

Våpen handleguide - Hvordan handle våpen

  1. Bestill våpnet du ønsker på nettsiden vår.
  2. Etter at ordren er lagt, må du fremvise politigodkjent våpensøknad. Dette kan gjøres ved oppmøte i vår butikk i Sandefjord eller kan sendes oss i posten.

 

NB! Husk å sende originalt sett av våpensøknaden, alle tre deler, hvit, gul og blå, samt ID med bilde f.eks. førerkort, pass eller bankkort. Vi må motta alt dette før vi kan sende/utlevere våpen.

 

Skitt Fiske AS
"Våpensøknad"
Nygårdsveien 78
3221 Sandefjord

 

For å lese våpenloven kan du besøke nettsiden til lovdata.

 

 

Support