429273 429273 429273 429273 429273

Bergans Budor V2 45L Grønn

Full komfort med og uten børse

Varenr: 244816
2 500,-
0 stk på nettlager.
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Bergans Budor V2 45 er en funksjonell sekk spesialdesignet for drivjakt og gir full komfort både med og uten børse.

 

 • Lav vekt sammenlignet med andre merker
 • Praktiske løsninger
 • Stille stoff
 • Patronbelter på magebelte
 • Bergans Quick adjust Pro
 • Bluesign Approved Materials

 

Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt gir sekken en unik følelse. Med integrert våpenholder på baksiden av sekken, mellom selve sekken og Bergans justerbare Quick Adjust Pro-bæresystem. Det gir en balansert og komfortabel transport av våpenet.

 

En kile med glidelås gjør det raskt og enkelt å løsne våpenet fra sekken, og den gjør det mulig å komprimere våpenholderen når den ikke er i bruk. Ryggsekken kommer nærmere ryggen for økt bærekomfort. Hel glidelåsåpning på siden gjør det enkelt å få tilgang til hovedrommet. Veldig nyttig når du må organisere utstyret raskt!

 

Flate skulderremmer med god friksjon gir stødig og solid støtte til riflekolben. Budor V2 45 kommer med Bergans PLUS Modular-festesystem for tilleggsutstyr som for eksempel rypenett.

 

Bæresystem

Bergans Quick adjust Pro, justerbar rygglengde. Flate skulderremmer i myk polyester gir god friksjon og stødig anlegg for geværkolbe. Kurvet ryggsystem.

 

Jaktdetaljer

Utfoldbar våpenholder. Utvidbar for større skytevåpen/geværsikte. Lavt plassert justerbar brystrem som ikke er i veien for geværkolbe. Flate skulderremmer i skinnimitasjon i polyester gir god friksjon og stødig anlegg for geværkolbe.

 

Sekkepose

Toppåpning med snølås og kompresjonsremmer. Enkel tilgang til hovedrommet med full glidelåsåpning på siden.

 

Lommer

Lommer i lokket med nøkkelkrok. Utvidbare sidelommer i mesh. Innvendig meshlomme med glidelås. Avtakbare hoftebeltelommer.

 

Hoftebelte

Komfortabelt hoftebelte med feste til hundebånd. Avtakbare hoftebeltelommer.

 

Topplokk

Fast topplokk med innvendig og utvendig glidelåslomme. Nøkkelkrok i innerlomme.

 

Ytterligere funksjoner

Bergans PLUS Modular-festesystem for tilleggsutstyr som for eksempel fuglenett (rypenett kjøpes separat). Kompresjonsremmer. Bærehåndtak på toppen og siden. YKK-glidelås. Produktet inneholder bluesign® approved trimmings.

 

Bergans QuickAdjust™ PRO

Bergans QuickAdjust™ PRO er en forsterket utgave av QuickAdjust™ II, og tilfredsstiller deg som ønsker en lett og enkel rygglengdejustering som tåler robust bruk. Det justerbare ryggstykket glir på stabiliserende spiler. Stykket festes i ønsket posisjon og sikres så av en solid aluminiumskrok og en kraftig borrelåsklaff. QuickAdjust™ PRO er utviklet for høy aktivitet i krevende terreng.

 

Bluesign Approved Materials

Bergans er bluesign® system partner. bluesign® system jobber for en bærekraftig tekstilproduksjon.

 

Bluesign®-systemet skal sikre høyeste nivå av trygghet for forbrukere, minimal påvirkning på mennesker og miljø, og en ansvarlig bruk av ressurser. Når vi velger et bluesign® sertifisert materiale er vi trygge på at det oppfyller våre strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.

 

Bluesign® standarden tar sikte på å fjerne stoffer som er potensielt farlig for helse eller miljø fra hele tekstilproduksjonskjeden - fra garn, fargestoffer og tilsetningsstoffer til ferdig stoff. I tillegg til at stoffet i seg selv er fritt for skadelige kjemikalier i henhold til Restricted Substance List (RSL), er også utslipp til vann, jord og luft minimert; forbruk av ressurser som vann og strøm er redusert; og forhold på fabrikkene er godkjent i henhold til helse og sikkerhet.

 

Lenge leve produktet

Vi ønsker å gi produktene våre et lengst mulig liv. Blir produktet ditt ødelagt, kan du sende til oss for reparasjon. Har du ikke bruk for produktet lenger kan du pante det hos oss, så vil vi selge det brukt eller lage et redesign-produkt av det. Vil du leie i stedet for eie? Ta gjerne en kikk på produkter du kan leie hos oss. For mer informasjon, se våre bærekraftssider.

 

Spesifiksjoner 

 • StyleNumber: 4104
 • Volume: 45 L
 • Vekt: 1800 g
 • Rygglengde: 47–62 cm
 • Hoftebelte, lengde: 136–85 cm
 • Kvalitet: Silent Fabric with Waterproof Polyester
 • Anbefalt pakkvekt, opp til: 12 kg
 • Utvendige mål, pakket (HxBxD): 70x32x25cm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support