397573 397573 397573 397573

Bergans Rondane V6, W 40 liter

Dark Rivera Blue

Varenr: 234299
1 999,-
FargevariantDark Riviera Blue
Vis varianter som liste
-+
1 stk på nettlager
 • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Like lett, like teknisk, enda mer allsidig! Den sjette utgaven av Rondane-ryggsekkene har en helt ny look og et mer slitesterkt, PFAS-fritt Cordura®-materiale. Bokstaven W angir at denne ryggsekken er spesielt tilpasset kvinners anatomi. Den stilrene designen og de praktiske egenskapene gjør at den passer like godt som reiseveske som tursekk. En korrekt justert ryggsekk er en garanti for en komfortabel og effektiv bæreopplevelse. Rondane V6 W 40 er utstyrt med Bergans QuickAdjust™ PRO, et sterkt system som gjør det mulig å raskt og enkelt justere ryggsekkens lengde perfekt etter kroppen. Bergans FlowPanel garanterer optimal ventilasjon mellom deg og ryggsekken og gir en mer behagelig turopplevelse. En svært praktisk detalj hos Rondane er glidelåsåpningen langs hele fronten. Den gjør det superenkelt å finne tingene dine, enten du har system i sekken eller ikke. Rondane V6 W 40 har også rikelig med lommer i alle størrelser – i topplokket, på frontåpningen, langs sidene og på det vatterte hoftebeltet. På utsiden har ryggsekken festepunkter for vandrestaver eller isøks, og flere hemper for å feste ekstra utstyr. Ryggsekken er klargjort for drikkesystem.

Bæresystem
Bergans QuickAdjust™ PRO, justerbar rygglengde. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Toppstrammere. Vattert hoftebelte og skulderrem.

Sekkepose
Toppåpning med snølås. Full glidelåsåpning i front. Kompresjonsremmer på hver side. Slitesterkt, PFAS-fritt Cordura®-materiale.

Lommer
Elastiske sidelommer i mesh. Lommer med glidelås på hoftebeltet. To glidelåslommer på topplokket. Stor lomme i mesh på innsiden.

Ytterligere funksjoner
Klargjort for drikkesystem. Justerbar brystrem. Feste for isøks. Bærehåndtak på toppen. Nøkkelkrok. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.

 • Volume:40 L
 • Vekt:996 g
 • Rygglengde:43–62 cm
 • Hoftebelte, lengde:65–130 cm
 • Kvalitet:305D Cordura® Rip Stop
 • Anbefalt pakkvekt, opp til:17 kg
 • Utvendige mål, pakket (HxBxD):65x30x25 cm

 • Kundeanmeldelser
  Spørsmål & svar
  Support