217582

Ballistol Universal olje 200ml

Medisinsk ren biologisk nedbrytbar olje

Varenr: 175682
139,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 9Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Ballistol Universal olje 200ml Universalolje i ordets rette forstand. Denne oljen er bruk verden over for vedlikehold av metall, treverk, lær, gummi, syntetiske materialer, hud og dyrepels, samt mye annet. Ideell for håndverk, industri, agrikultur, hushold, hagearbeid, kjøretøy, fiske, jakt og skyttersport.

 

  • Kommer til alle steder
  • Inneholder ikke harpiks
  • Fullstendig biologisk nedbrytbar
  • Matsikker
  • Hudvennlig
  • Helt ufarlig
  • Miljøvennlig
  • Har en desinfiserende effekt

 


Ballistol Universal olje ble utviklet allerede i 1904 og har blitt produsert i Tyskland etter en uendret oppskrift siden den gang. Alle aktive ingredienser i Ballistol Universal olje er spesielt rene, av biologisk opprinnelse og fullstendig biologisk nedbrytbare.

 

Baseoljen til Ballistol Universal olje er medisinsk ren, fri for klorerte hydrokarboner og inneholder ingen stoffer av animalsk opprinnelse.

 

Den brukes som rustbeskyttelse, smøreolje, pleie- og rengjøringsmiddel og har mottat mange utmerkede egenskaper i over 115 år.

 

I tillegg er Ballistol Universal oljen silikon-, PTFE-, syre- og harpiksfri og ufarlig. Ballistol Universal Oljen er derfor egnet for stell og vedlikehold av maskiner og enheter som brukes i mat- og drikkevareindustrien og som kan komme i kontakt med produktet under produksjon.

 

Ballistol Universal olje renser, vedlikeholder, beskytter, bevarer og løser opp rust og rester som harpiks fra uegnede oljer og kan brukes på tre, lær, rustfritt stål, jern, ikke-jernholdige metaller og oljebestandig gummi.

 

Som en universalolje kan den brukes på en utrolig allsidig måte - i proff- og hobbyverksteder, til industri og handel, biler og motorsykler, husholdning og hage, til fiske, sport og til skinn- og våpenpleie.

 

Det er tusenvis av praktiske bruksområder for Ballistol Universal oljen, og nye blir alltid oppdaget. Du kan også dra nytte av fordelene med den originale Ballistol universaloljen.

 

Bruksområder for Ballistol Universal olje

Materialkompatibilitet/passer til: gummi (oljebestandig), tre, lær, metall / jern

Til rengjøring av: Fjerning av uegnet fett, fjerning av uegnede oljer, fjerning av gummierte oljer / harpiks, avkalking / rengjøring av koblinger / kontaktmidler på stolper, pluggforbindelser, tombac / kobber, uønsket patina på kobber, messing, rustfritt stål og aluminium fjernes, infiltreres, løses opp rust.

Som beskyttelse: konservert, korrosjonsbeskyttelse / rustbeskyttelse, nøytraliserer lette syrer som håndsvette

Som smøremiddel: penetrerende olje, smøreolje, skjæreolje / boreolje

 

Våpen

BALLISTOL beskytter mot rust, smører, rengjør og virker på rester av krutt, bly, kobber og tambak. Den kryper inn i de minste sprekker og løser opp gammelt slam og rester av skadegjørende oljer. I tillegg renser, vedlikeholder og bevarer den stokker både av tre og kompositt, samt riflereimer av lær.

 

Metall

BALLISTOL er mye brukt i presisjonsmål- og verkstedsindustrien, samt i produksjon av vekter og andre presisjonsinstrumenter. BALLISTOL skaper en beskyttende alkalisk hinne på overflaten av metaller, nøytraliserer håndsvette og andre syreholdige og etsende stoffer slik at overflaten blir beskyttet mot korrosjon. Takke være sin lave overflatefriksjon, er kryper den inn i de minste sprekker og ujevnheter i metalloverflaten. Den renser og gjør sølv og messing skinnende blankt. Helt perfekt for vedlikehold av verktøy og instrumenter.

 

Lær

BALLISTOL beskytter lær mot uttørking og herding, mot vann, insekter og soppinfeksjoner. Rester av garvesyre i læret vil bli nøytralisert. Tørt lær mykgjøres og gjenvinner elastisiteten med en vakker patina. Lyst lær kan bli mørkere ved bruk av BALLISTOL. Den karakteristiske lukten av BALLISTOL fordamper raskt, og oljen legger ikke igjen noen oljete film på læret.

 

Treverk

BALLISTOL beskytter, bevarer og forynger overflaten av alt naturlig treverk. Den fremhever teksturen i treet, og beskytter mot fuktighet og insektskader. Ideelt for antikke møbler!

 

Plastikk

BALLISTOL bevarer og beskytter oljeresistante syntetiske materialer, bevarer elastisiteten og beskytter mot uttørking og forherding. Den forhindrer at gummien fryser fast i bildørene om vinteren. Den fornyer den skinnende overflaten av syntetiske materialer uten å legge igjen noen oljete film.

 

Hud og pels

BALLISTOL er mild mot huden og komplett harmløs om den svelges. Meget godt egnet til pleie av dyrs pels, for rensing av øreganger og for hesters man, hale og hover.

 

Miljø

Dette produktet er laget av naturlige substanser. Det er helt trygt for mennesker og dyr. Verken bruk eller naturlig forråtnelse vil forurense mijøet. Den hvite oljen brukt i produksjonen er medisinsk helt ren. BALLISTOL inneholder en harmløs kombinasjon av antioksidanter og medisinske oljer slik at den ikke er utsatt for aldring og vil vare i mange år uten å herdes.

 

 

Brannfarlig

Kjemikalier som er brannfarlige og kan brenne voldsomt ved antenning eller varmetilførsel. Enkelte kjemikalier utvikler brannfarlig gass i kontakt med vann eller selvantenner i luft.

?
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Blaser Våpenolje Spray 50ml
149,-
Support