372304

Anar Hirvas Jaktbukse Safety Camo M

Jaktbukse for damer til nordisk jakt

Varenr: 225912
773,-Kampanjepris
1 499,-Ordinær pris
FargevariantSafety Camo
Vis varianter som liste
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Når funksjonene og materialene til jaktbuksen Anar Hirvas ble designet, var utgangspunktet de stadig skiftende værforholdene i høstens jaktsesong, behovene og ønskene til jegerne med sine krav som kvalitet og ytelse for alle typer jakt. Sluttresultatet er helt vindtette og vanntette bukser som er ekstremt stille, behagelig lette og har god design.

 

  • Vind- og vannmotstanden til glidelåsen sikres av en bred vindstripe.
  • Vanntett og pustende materiale for en behagelig følelse.
  • YKK-glidelåser fra verdens mest berømte produsent garanterer lang levetid og drift.
  • Den fleksible justeringen i midjen gir en utmerket passform.
  • Ventilasjonene med glidelås på sidene designet for aktive jegere.
  • Veldig stille børstet overflatestruktur.
  • Designet og testet i Finland av erfarne jegere.

 

Anar Hirvas jaktbuksen er designet for de nordiske jaktforholdene. Overflatematerialet er et veldig stille og er produsert i slitesterkt børstet polyester.

 

Helt vanntett og svært pustende 2-lags laminert børstet tricot gir en lett konstruksjonen som holder jegeren tørr og gir sørger for så god komgort som mulig. Høykvalitets meshfôr overfører fuktighet godt bort fra huden og nedre lag med klær.

 

Forsterket stoff i bakparti og nederst på buksebein. Den øvre delen av buksen er foret med et slitesterkt nett som garanterer komfort og pusteevne av topp kvalitet. Taffeta-fôret nederst på beina gjør det lettere å ta på deg buksene.

 

Elastisk midje og belteløkker sørger for best mulig tilpasset passform under bruk. Fire vanntette lommer med glidelås; sidelommer og romslige lårlommer gir plass til det rette jakttilbehøret eller turutstyret du alltid vil ha for hånden.

Ved varmt vær tillater ventilasjonsåpninger effektiv ventilasjon og borrelåsstramming ved benåpningene sørger for sikkert stramming slik at ikke fukt og småkryp kommer opp i buksebena. Snølåsene på benåpningene forhindrer at snø og vann kommer inn i beinet og holder benet godt rundt skoen. PA-forsterkninger i baken og benåpningene.

 

Kamuflasjemønster og fargede plagg

Fargen og mønstrene kamuflasjene er designet for å skjule jegeren for byttedyrene og øke synligheten for andre jegere og friluftsmennesker på tur. De plaggene som er i en eller to fargetoner er flotte for jegere som ikke ønsker å bruke kamuflasje og kan fint også brukes av friluftsmennesker som skal ha turklær.

 

Membran

ADS-membran med pusteevne på 5000g/m2 på 24t og vannsøyle på 10.000mm. Sømmen er tapede for ekstra robust vanntetthet.

 

Materiale

100% polyester

 

Vaskeanvisning

Maskinvask på 40 grader. Vrenges før vask.

 

Garanti

2 års garanti

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support