BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Alfa har gjort sin Bever Pro Advance enda bedre. Nå med Alfa Grip+ yttersåle i myk gummi og tilpasset nordiske forhold. I tillegg så er kalosjeringen gjort bedre.

 

Kraftig og stabil jaktstøvel

 

 

En kraftig og stabil jaktstøvel med ekstra avstivet skaft og såle som gir god ankelstøtte og bedre stabilitet når du bærer tungt eller går i bratte fjell.
 
 Overdelen i kraftig lær og høyden i skaftet gir god stabilitet, samtidig som fleksible soner på hæl og vrist gir et naturlig steg. GORE-TEX® foret gjør Bever Pro helt vanntett, men allikevel pustende.

Tå- og hælforsterkninger beskytter utsatte områder. Dobbelt sett med låsekroker sikrer god tilpassing til foten med muligheter for individuell justering over vrist og ankel. Gummiblandingen i yttersålen gir ekstra sikkert grep til underlaget og god stabilitet.
 

 

"Alfa Bever Pro Advance Scoret 8 i Villmarksliv Nr.7 2015!"

 

Bever Pro er en solid, halvhøy til høy jaktstøvel med god såle, god demping og et meget godt snøresystem. Spesialutviklet Vigram yttersåle for nordisk klima gir meget bra friksjon under vanskelige forhold. Solid tåkeappe og beskyttelseskappe på hæl. Sømmen er forsterket med kevlar. 

 

Generelt god passform og memoryfoam i skaft gir god brukskomfort, men så solid lærstøvel krever noe inngåing for de felste. Den gir meget god støtte i ankel, og sålen takler mye oppakning. Generelt lite slitasje, men rett bak tåkapa, på ytter og innside av foten vises noe slitasje etter stein og kratt. 

 


 

 
Bruksområde: Alle typer jakt eller vandring med tung sekk.
Verdier: Stabil, slitesterk og tørr.
Størrelse: 38-48
Overdel: Lær
For: Gore-Tex
Vekt: (Str 42)  855g
Tilbehør
Alternativer
Support
301444