274603

A-Tec Shotgun A12

Komplett Lyddemper for hagle cal 12

Varenr: 193774
4 999,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 7 dager
  • 1Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassSupport
Beskrivelse

Revolusjonerende lyddemper for alle halvauto/pumpehagler.

NB. Lyddemperen må ikke brukes med ladninger over 42g eller slugs.

 
Den nye hagle lyddemperen fra A-tec kommer ferdig med choke(adapter) for de fleste hagler. Så det er viktig at du bestiller til riktig merke.

Under testing så ligger første skuddet på ca 129 dBc, andre skuddet ligger på ca 128 dBc. Så det vil si at den ligger under den Norske grensen på 130 dBc som er regnet som sikkert i forhold til hørselen.Produktinformasjon:

Inkludert adapter: ja
Vekt: 560g
Lengde: 300mm
Bredde: 56mm
Høyde: 74mm
Kaliber: 12
Vedlikehold av A-TEC lyddempere
Ved skyting dannes det kondens innvendig i lyddemperen som inneholder blant annet ammoniakk. Dersom lyddemper ikke fjernes innen rimelig tid etter skyting vil det dannes rust i geværløpet. Det vil derfor være hensiktsmessig å skru av lyddemperen etter skyting på bane før våpenet pakkes vekk for transport og på jakt skal lyddemperen tas av etter endt jakt.

Oppbevar lyddemperen slik at luft fritt kan strømme gjennom for at den skal tørke. Når lyddemperen er tørr kan det med fordel sprayes en liten mengde olje (aerosol) inn i demperen.


Om A-TEC
Vi har igjennom mange år opparbeidet oss know-how og utstyrspark som kreves for å utvikle og produsere effektive lyddempere. Foruten lyddempere som er hovedproduktet utvikles også spesialprodukter til spesifikke behov innenfor jakt og skyting.

Vårt fokuset er å utvikle innovative produkter av høy kvalitet i funksjonell design. Vi lanserte bl.a. prinsippet om moduloppbyggede lyddempere på det skandinaviske markedet.

For å beskytte vår teknologi er produktene patentert både i inn- og utland.

Som en konsekvens av kraftig stigende etterspørsel i inn og utland utvidet vi vår maskinpark vesentlig i 2011.

Alle våre produkter utvikles og produseres i Norge. Produktene selges kun igjennom lisensierte børsemakere og våpenforhandlere.

Tilpass
Support
274603