168421

A-Tec Hertz 87 6,5mm M14 x 1

Varenr: 162510
2 780,-
-+
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 5 dager
  • 0Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

A-Tec Hertz 87 Ultra Compact

 

 

A-Tec Hertz 87 Ultra Compact hunting lyddemper

En ny serie med lyddempere fra Norges beste produsent er nå på markedet, og igjen setter A-Tec en helt ny standard for lyddempere med ny og forbedret lyddemperteknologi. Hertz serien er laget med den nyeste teknologien som finnes i dag, og Hertz serien passer like godt til jakt som til banebruk-


A-Tec Hertz serien er en perfekt serie med lyddemperer

Hertz passer til de aller fleste bruksområdene, og Hertz serien kommer i 3 utgaver: Ultra Compact, Compact og standard Hunting, Hertz serien - Noe for enhver smak og bruk!


A-Tec Hertz serien passer til alle typer kaliber og alle typer jaktrifler

Hertz serien passer like godt på en standard rifle som på en magnum rifle og den er tilgjengelig i et stort utvalg av gjenger. Hertz 150 standard Hunting lyddemperen er trolig førstevalget til de aller fleste som ønsker seg en moderne lyddemper med markedets beste demping og lang levetid, mens A-Tec Hertz 87 Ultra Compact Hunting lyddemperen er et godt valg for deg som ønsker en noe kortere demper fra Hertz serien.

 

Hertz serien er en perfekt serie med lyddemper

Passer til de aller fleste bruksområdene, og Hertz serien kommer i 3 utgaver: Ultra Compact, Compact og standard hunting, Hertz ...noe for enhver smak!

 

ATec Hertz serien til alle typer kaliber og alle typer jaktrifler

Hertz serien passer like godt på en standard rifle som på en magnum rifle og den er tilgjengelig i et stort utvalg av gjenger.

 

A-Tec Hertz 150 standard hunting demperen er trolig førstevalget til de aller fleste som ønsker seg en moderne lyddemper med markedets beste demping og lang levetid, mens ATec Hertz 119 Compact hunting lyddemperen er et godt valg for deg som ønsker en noe kortere demper fra Hertz serien.


Alle A-Tec lyddempere er produsert i Norge

A-Tec har moderne produksjonslokaler og det blir aldri tatt noen snarveier i utviklingsfasen eller i produksjonsfasen. Utallige tester er utført både i Norge og i utlandet, og alle tester beviser at A-Tec er den beste produsenten innen dette segmentet, A-Tec lyddempere er rett slett best i test!

 

 

 

 

 
Om A-TEC
Vi har igjennom mange år opparbeidet oss know-how og utstyrspark som kreves for å utvikle og produsere effektive lyddempere. Foruten lyddempere som er hovedproduktet utvikles også spesialprodukter til spesifikke behov innenfor jakt og skyting.
 
Vårt fokuset er å utvikle innovative produkter av høy kvalitet i funksjonell design. Vi lanserte bl.a. prinsippet om moduloppbyggede lyddempere på det skandinaviske markedet.
 
For å beskytte vår teknologi er produktene patentert både i inn- og utland.
 
Som en konsekvens av kraftig stigende etterspørsel i inn og utland utvidet vi vår maskinpark vesentlig i 2011.
 
Alle våre produkter utvikles og produseres i Norge. Produktene selges kun igjennom lisensierte børsemakere og våpenforhandlere.
 
 
Vedlikehold av A-TEC lyddempere
Ved skyting dannes det kondens innvendig i lyddemperen som inneholder blant annet ammoniakk. Dersom lyddemper ikke fjernes innen rimelig tid etter skyting vil det dannes rust i geværløpet. Det vil derfor være hensiktsmessig å skru av lyddemperen etter skyting på bane før våpenet pakkes vekk for transport og på jakt skal lyddemperen tas av etter endt jakt.

Oppbevar lyddemperen slik at luft fritt kan strømme gjennom for at den skal tørke. Når lyddemperen er tørr kan det med fordel sprayes en liten mengde olje (aerosol) inn i demperen.
 
Våre lyddempere skal monteres av autorisert børsemaker. Gjenger og brysting skal ha glatt overflate og være tilpasset demper slik at lyddemperen skrues lett av og på, men uten stor følbar slakk før enheten er trukket fast mot brysting.
 
Før montering skal det sjekkes at det er fri passasje gjennom lyddemper og løp, at gjenger og brysting er tilstrekkelig rengjort og fri fra partikler og slagmerker.
 
Dersom det er ønskelig å beholde egenskapen med å kunne demontere lyddemperens moduler skal lyddemper demonteres etter hver skyting og gjenger og O-ring smøres med et egnet fett med minimum 300 °C temperaturbestandighet. Det skal ikke brukes partikkelforsterkede smørefett med store eller metalliske partikler, slik som kobberfett. Dersom slike fett ønskes brukt anbefales fett av type MolyCote G-Rapid+.
 
Lyddemperen skal ikke utsettes for temperaturer over 200 °C over annet enn kort tid og ikke over 100 °C over lengre skyteøkter.
 
Bruk av miragetrekk anbefales ikke til lange skyteøkter grunnet de isolerende egenskapene. ­Dersom slike trekk benyttes skal disse fjernes etter 10-15 skudd med normalnivå kalibre som f.eks 6,5x55 og .308win og skyting opphøre til lyd­demperen igjen er avkjølt til omgivende temperatur.
 
Vær oppmerksom på temperatur i lyddemper ved bruk på magnumkalibre, da disse vil gi vesentlig færre skudd i serie før maksimal temperatur er oppnådd.
Support
168421