133175 133175

3M Peltor Kid hørselvern grønn

Demper støy og kraftig lyd for barn

Varenr: 150915
299,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

3M Peltor Kid hørselvern grønn

Demper støy og kraftig lyd for barn

Peltor Kid hørselvern for barn, demper støy effektivt og stenger ute de skadelige nivåene uten å stenge ute omverdenen. Hørselvernet er smidig, enkelt å bruke og med lav profil uten utstikkende deler som kan sette seg fast. De brede og skumfylte tetningsringene gjør at hørselvernet ikke klemmer, og det er god plass til øret inni.

Peltor Kid - Hørselvern tilpasset små barn - Husk at ødelagt hørsel ikke kan kureres eller leges når den først er ødelagt.

Følsomheten for støy varierer fra person til person. En særskilt risikogruppe er barn. Iblant utsetter vi små barn for støyfylte omgivelser uten at vi tenker på at det er skadelig. De blir med i motorbåten, følger med på skytebanen, kjører traktor, lytter til storesøsters stereoanlegg eller på en flott sommerkonsert m.m.

Skal barna være med på konsert, hjelpe håndtverkeren med bråkete verktøy eller se fyrverkeri på nyttårsaften? Ta vare på barnas hørsel fra første stund med Peltor Kid. Et hørselvern for barn som er lett, sitter godt, uten gnaging eller press.

Peltor Kid er CE-godkjent og passer for barn opp til 7 års alderen.

Peltor Kid fås i to karakteristiske farger – neonrosa og neongrønn – for at de skal synes godt og være kul å bruke.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support